Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs 16/1

-Äntligen lite klass på loppen till dagens dubbel och då är det ändå norrlandstrav. Katja Melkko visar upp sitt nyförvärv i inledningen men motståndet är inga duvungar och trots bra vinstchans går jag för skrällen med lite fler kombinationer och lägre insats då jag tror favoriten återigen viker ner sig i spets i andra avdelningen.
Vill man gå på någon av favoriten för att hålla nere antalet kombinationer skulle jag satsa på Katjas nyförväårv i så fall.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
5 Cyrius D'ariane gör debut i regi Katja Melkko. Kan hon träna häst då?
Tja.. kolla vem som tränar Elian Web som faktiskt utklassade en så pass bra häst som Propulsion i lördags. Hon flyttade del av tränarrörelsen till Sverige för drygt ett år sen och förhoppningsvis kan detta bli en ny reklamhäst för stallet.
Om man tar i beaktning vad han har mött tidigare och att Kontio förmodligen ”bara kör framåt” så borde vinstchansen vara mer än god men femtespår i volt och debut gör ändå att gardering känns befogat när han blir så stor favorit trots osynat kort.
Motbuden :
7 Pirate Broline kommer från seger och sånt ska man inte nonchalera. Visat bra form även starterna innan och räknas tidigt bakom favoriten igen. Osäker på hur han kan öppna i volt men springspår borgar ändå för en offensiv styrning?
6 Primus Altero pratas det en del om på förhand då han förmodligen är den som kan utnyttja springspåret bäst. Kan leda länge om man väljer att köra i spets.
12 Super Zantos har ett tufft utgångsläge men om favoriten inte är på humör kan det nog räcka ändå. Härdad i riktigt tuff konkurrens och borde morska till sig mot dessa hästar.
Kul skräll för den som vill gardera då han förmodligen blir rätt bortglömd.
8 B.B.S Jhonny har vilat kort så läget behöver inte alls vara fel. Var fin i somras på V75 men strulade efter det och blev behandlad och fick stå över. Man kommer givetvis köra på chans här men kommer luckan är jag inte alls främmande för att han duger långt mot dessa.
Skrällen :
4 Pikachu Face står perfekt inne på pengarna och Uffe i sulkyn känns intressant. Växer en klass om han skulle kunna köras till spets men duger från andra positioner också.
Vår Vinnare :
5 Cyrius D'ariane

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Chiptime har alla förutsättningar för att vinna detta och borde bli favorit. Riktigt startsnabb men viker ner sig lite för ofta för att jag ska tycka det är en bra favorit.
Senast var det tydligen brodden som lossnade men det låter som idel ursäkter och kanske att man borde släppa ibland istället för att bygga upp moralen?
En spetshäst har ju alltid vinstchans på kort distans men jag skulle inte rekommendera någon att spika.
Motbuden :
6 Classics Never Die har en seger men tolv 2-3 pris men att det skulle vara någon ”ickevinnare” tycker jag inte. Toppform för dagen och travar ofta utan rygg en bit i loppen vilket gör att marginalerna ofta inte är på hans sida sista biten. Men väl värd en seger nu. Borde ha vettig chans.
9 Mr Charming har en ok startrygg och bör få en ok position i loppet. Magnus vann senast efter en snygg styrning där han fick allt serverat. Det var dock spänstiga ben hela loppet och tycker han är värd ett streck även denna starten.
Skrällen :
12 Viggo Frontline hade varit given från bättre utgångsläge. Från spår tolv blir det dock lite för mycket om och men som ska klaffa över kort distans men kunnande finns och bör ge ett glatt odds.
Vår Vinnare :
6 Classics Never Die

Spelförslag :
DD 1 : 5-6-7-8-12
DD 2 : 6-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se