Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 13/1

Fina stoet Southwind Feji inleder måndagens dubbel och visst borde hon ha vettig chans i detta gäng? Andra avdelningen är desto lurigare och man skulle nästan kunna kasta pil med spårtrappa och ston. Om nu inte 2 Craigh Na Dun från Tv-serien Outlander har varit på en tidsresa och planerat utgången redan. Strecka på i avdelning två är tipset på förhand.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart
Favoriten :
5 Southwind Feji från Pär Hedbergs stall tjusade oss säsongen 17-18 med bland annat sju raka V75-segrar och man undrade när det skulle ta stopp för denna vindsnabba dam?
Stopp tog det men inte utan att hon fortsatte leverera och faktum är att hon plockar pengar i nästan varje start, galopperar aldrig och gör alltid sitt i loppen. En drömhäst att äga.
Dagens start då? Tja, normalt sett borde hon lägga detta gäng på rygg med en gäspning men tillägg över kort distans är inte så lätt och det kan strula men borde ha vettig segerchans.
Fick öppna riktigt tufft senast innan Svanstedt tryckte sig ner i rygg på ledaren och höll se farten ok bakom vinnande Linus Boy. Inga sådana konkurrenter här.
Motbuden :
2 The Lucky One står bra till för ledningen och får Jepson i sulkyn. Borde köras där över distansen om inte favoriten får en pangstart från tillägg. Vunnit 3/4 från spets.
11 Mr Lindy och 12 Thorn Bird är två vassa avslutare som dock har bakspår på tillägg här. Borde få för långt fram gentemot favoriten men kommer hon bort räknas duon tidigt.
Skrällen :
9 Felix V.M är streckad på 2% i skrivande stund vilket får ses som ett kraftigt fynd. Har visserligen varit struken efter senast men var riktigt bra vid segern innan det och borde komma på det bra från springspår.
Vår Vinnare :
5 Southwind Feji

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Emma Rae verkar bli favorit här på förhand och i så fall fattar jag ingenting. Visserligen nerspelad på toton varje start men har inte imponerat på mig alls. Pass.
Motbuden :
14 Dropluggage Racing är i alla fall V75-meriterad och blir mitt val i loppet om jag måste välja någon. Fick ett opassande lopp senast och galopperade starten innan det. Var fin efter uppehåll och med tanke på matchningen så borde man sikta på att vinna ett sånt här lopp.
10 Warpaint har fått lite för tuffa lopp på slutet men håller farten i loppen. Stor risk för en ledare som kroknar i detta lopp varpå en egenskap som warpaint besitter kan räcka långt sista biten.
Thomas Dalborg känner hästen väl.
Skrällen :
7 Real Marke körs av Ulf Ohlsson och från stall Selin är det alltid vältränat och kanske att kuskförstärkningen räcker en bit i detta öppna lopp. Kan öppna vettigt bakom bilen.
Vår Vinnare : 14 Dropluggage Racing

Spelförslag :
DD 1 : 5 Southwind Feji
DD 2 : 7-10-14






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se