Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker torsdagen 9/1

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart
Favoriten :
7 Zorro Swing är en riktig hederhäst som brukar gilla vinterbanan och lite kallare väder. Skulle gynnas kraftigt av att komma till tät då han är obesegrad där efter fem försök.
Kan vinna även bakifrån men enda brasklappen är att han blir involverad i körning från start och hamnar i dödens på 3 Augustus F. Det tror jag blir för tufft i så fall.
Men alla scenarion utom ett passar så nog vettig favorit.
Motbudet :
3 Augustus F var det ja. Inte kunnat läsa mig till någon taktik på förhand men tror inte man vill släppa tät över kort distans. Går också helt ok på vinterbana om det krävs och har 8-3-2 på 15 starter från tät.
Skrällen :
8 Hagentoy är strax under favoriterna men gillar förutsättningarna och har visat ok form. Spåret är dock iskallt men är garanterad vilsam resa på innerspår.
Kan absolut skrälla.
Vår Vinnare :
7 Zorro Swing

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
4 Global Well Off var smällfin vid V75-vinsten senast och man förstår varför spelarna gör honom till favorit då han möter enklare gäng här. Vad skiljer sig åt då till denna start?
Det är voltstart istället för bilstart
Spår 4 är ett snävt spår som är svårt att komma iväg ifrån
Voltstart betyder ingen jänkarvagn
Distansen är 500m längre denna gång.
Fyra faktorer som gör att jag går emot favoriten även om han givetvis kan vinna utan ledning, jänkarvagn och över medeldistans. Är bara något jag tycker man ska med sig i beräkningarna till detta lopp och sammantaget väljer jag därför att gå på en annan.
Motbudet :
6 Le Chapeau får mitt tips här. Springspår och kvick ut. Malin har lyckats bra med honom tidigare och verkar ha fått ett lyft sen flytten. Man ska inte underskatta lyckan hos djur när det kommer till prestationerna och Le Chapeau verkar må väldigt bra hos Felicia Olsson.
Vann från open stretch i debuten och senast avslutade han mycket bra bakom favoriten från svårt läge. Tror det blir ombytta roller till denna start. Spik!
5 Toutre kan bli aktuell om föregående kör för hårt mot varandra. Svårt spår och galopperade från liknande läge näst senast men har styrkan för att avgöra i spåren eller från dödens.
Skrällen :
7 Oleander Face är ett riktigt långskott men har springspår och verkar trivas med kusken. Ska givetvis mycket till men bra start, rygg ledaren och lite tempo på loppet så kan det gå med lucka till slut.
Vår Vinnare :
6 Le Chapeau

Spelförslag :
DD 1 : 3-7-8
DD 2 : 6 Le Chapeau






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se