Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdagen 7/1

Kvällens dubbel hämtas från Eskilstuna och den är ganska svårlöst på förhand. Stor favorit i inledningen som känns ganska svag och 15 ston bakom bilen i andra avdelningen borgar för ett högt DD-odds.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart
Favoriten :
6 C.R.Nobless står bra till för att leda loppet länge. Inte startat med voltstart på länge men från springspår ska hon kunna öppna vasst. Distansen är ytterligare en faktor som talar för favoriten men jag tvekar ändå. Hittade en formtopp för ett par månader sen där hon vann två segrar på ett bra sätt. Innan det hade hon blott en seger i karriären och jag tycker det är givet att gå emot en favorit som har en segerprocent på 4% även om motståndet inte skrämmer.
Motbuden :
8 Apple Rose blir mitt val av spel i loppet. Slog bra hästar på V75 vid vinsten på Örebro. Riktigt bra även senast som trea när Micke efter en offensiv styrning försökte skaka av sig konkurrenterna iför upploppet men det straffade sig sista biten. Banan var lite krävande och kanske spelade roll. Hur som haver visar Apple Rose toppform och verkar inte ha bekymmer alls att gå med skor. Chansartat utgångsläge men ettan är inte oäven ut så jag hoppas det löser sig.
10 Desifinado är en stark avslutare som återkommer efter lite vila. Skulle min vinnare bli fast på innerspår samtidigt som favoriten sviker i spets kan han nog vara längst fram.
Skrällen :
2 K.B.Millanson har fått en nytändning under sadeln och verkar gilla monté. Inte ovanligt att det kommer en bra prestation i sulky direkt efter och skulle så vara fallet är det denna start man kan få betalt. Ändå bara skrällbud.
Vår Vinnare :
8 Apple Rose

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Resava Princess är vrålsnabb första biten och bör ta ledningen enkelt. Men man brukar släppa ledningen och frågan är vad Lars D ger för körorder till Anders Eriksson då enda gången hon faktiskt gått i spets så stannande hon redan halvvarvet från mål och galopperade uppgivet.
Aldrig vunnit och jag vet inte hur det ska gå till den här gången heller?
Skulle vara från rygg ledaren i så fall men blir ospelbar för mig som favorit. Schas!
Motbuden :
9 Kick Her Highness, 11 Bearfire och 13 Omega Superstar är de tre hårdaste hästarna på tillägg. Det är en stor skillnad på att springa i lopp med 50-60 000 i förstapris kontra 10 000.
Kruxet är bara att alla tre är svåra att räkna på så jag streckar alla tre.
Ska man lyfta fram någon så får det bli 11 Bearfire som gjort bra lopp hela tiden i stort sett utom två senaste vilket oroar lite. Kan dock mycket när det stämmer.
Skrällen :
3 Someone Skift är även hon startsnabb första biten och segerlös precis som favoriten. Dock mer intressant med Ulf Ohlsson i sulkyn samt totalt ospelad. Går ner lite i klass här och den starten hon gick i spets var hon bara knappt slagen som hundraoddsare.
Vår Vinnare :
11 Bearfir**e**

Spelförslag :
DD 1 : 8 Apple Rose
DD 2 : 3-9-11-13






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se