Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs fredag 3/1

Dagens Dubbel drar vidare norrut och stannar till i Bollnäs innan det är dags för V75 längst ner i landet igen.
Min spik under gårdagen fick tyvärr ge sig med minsta möjliga marginal trots att han fick öppna i 1.08-fart. Mycket bra insats ändå och passas framöver.
Kvällens spel tror jag mycket på 7 Pippi Roc i avslutningen. En rejäl häst som inte var hundraprocentig senast men det korrigerar man till kvällens start. Kan mycket och en bra värdespik.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
10 Twinkle Kronos vann från ledningen senast och blandar o ger i prestationerna. Vann från bakspår näst senast mot liknande motstånd men räckte inte starten efter med exakt samma lopp.
Känns lite begränsad men duger i dagens konkurrens.
Märklig favorit dock.
Motbuden :
2 Kimbee Dream har önskeläge här och gillar distansen. Behandlad efter senast och återkommer efter kortare frånvaro. Litet minus med skor men borde räcka långt från spets.
4 Journey är även han snabb ut men börjar att bli lite till åren. Går bra med skor och kan komma till om Kimbee Dream dummar sig från start. Söker nog rygg ledaren annars.
7 Brothers In Am blir nog mycket spelad men tror inte man kan komma till tät här.
Lite utelämnad från spåret och jag avstår spel.
Skrällen :
6 Alvena Uni har vilat kort men brukar prestera bra då. Kaj Widell känns intressant och är härdad i tuff konkurrens. Borde komma till och har en tung avslutning.
Vår Vinnare :
2 Kimbee Dream

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Chiptime bör ta ledningen från bra spår och körs nog där. Dock är jag rädd att han är lite för ”blöt” sista biten. Som favorit ganska ointressant spelobjekt. Nej Tack.
Motbuden :
7 Pippi Roc väljer jag att ta ställning för här. Kommer förmodligen inte alls tillhöra de mest spelade men såg fin ut senast efter uppehåll och trycker Henrik av ordentligt från start kan han nog t o m snuva favoriten på spets. Tuff nog att avgöra från alla positioner annars.
Känns på tur för seger.
6 Balotelli Crown visade rätt bra fart efter galopp senast men tror inte han gynnas av kort distans.
Skulle vara om det blir alldeles för högt tempo från början. Då kan han komma in i matchen.
Skrällen :
12 Xanthis Business får Ulf Ohlsson i sulkyn och har fått lopp i kroppen. Går bra med skor och hård nog att runda alla men uselt utgångsläge med tanke på distans.
Vår Vinnare :
7 Pippi Roc

Spelförslag :
DD 1 : 2-6-10
DD 2 : 7 Pippi Roc

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!