Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 19/12

Veckan spenderas i sjuksängen så här lagom före Jul men det är ingen ursäkt för att inte hitta lite smaskiga vinnare. Gävle har tävlingarna och det är rätt så fina lopp där ett styrkeprov över 3140m avslutar.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
1 Västerbo Puma har två raka segrar sen uppehållet i somras men verkar bli lite för stor favorit för min smak. Har inte varit speciellt snabb ut tidigare och den gången hon vann från spets galopperade ledaren så hon fick ta över gratis.
Spåret kan bli en fälla men får ju bra lopp ändå. Lite visset spelvärde men i ett väldigt ojämnt lopp går det inte bortse från vinstchansen.
Motbuden :
8 Viggo Frontline gynnas av barfotaförbudet och visade en bra avslutning senast från liknande läge. Hade långt fram när stöten sattes in men gick starkt sista 800m och hamnar han bara lite bättre till nu så biter liknande avslutning riktigt bra.
13 Orlando Triss är en av de mest meriterade i fältet och borde ha hårdheten för att kunan vinan ett sådant här lopp. Lite osäker på formen dock. Tycker inte man ser någon gnista alls i loppen det senaste och utan form vinner man inte från 40m tillägg. Pass.
Skrällen :
6 Blue Star Cantab överraskade med att gå ifrån trots ett tungt lopp senast. Inte alls visat liknande takter innan och det återstår att se om det var en engångsföreteelse eller om det är en formtopp som infunnit sig. Oavsett vad kan det vara farligt att nonchalera en bra insats.
Vår Vinnare :
8 Viggo Frontline

Dagens Dubbel 2 – 3140m Voltstart
Favoriten :
8 Master of Trix vann senast direkt efter uppehåll och var smällfin men det känns lite tufft att göra första starten på lång distans som treåring och samtidigt bära favoritskapet.
Verkar bli lite överskattad. Pass.
Motbuden :
1 Commander Victory kan bli väldigt svårtuggad i spets. Får Emilia Leo i Sulkyn och en stark häst som för första gången kommer få tuffa och gå i ledningen med en proffskusk är mycket intressant.
Har alla tänkbara fördelar och tänkbart spikbud.
12 Winner Bac är meriterad och gjort bra lopp över längre distanser. Första motbud mot min idé och Kontio vet nog hur han ska disponera loppet på bästa sätt. Räknas.
Skrällen :
5 Joe's Day Tripper kanske är ute mot lite tuffare hästar än brukligt men har fått två lopp för Rauno och varit bra i båda. Rätt intressant skräll här om det blir lite tempo.
Vår Vinnare :
1 Commander Victory

Spelförslag :
DD 1 : 1-6-8
DD 2 : 1 Commander Victory






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se