Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla tisdag 17/12

Kaffe, kaka – tredje raka? Det ser i alla fall väldigt upplagt ut för att Milligan's School ska göra just det. Lär bli megastor favorit och det ser upplagt ut för en betrodd även i avslutningen.
Jag tror dock det vankas svar om ledningen och bygger mitt tips på det.
Kommer lyssna på förhandssnacket och släpper man tror jag att jag avstår spel alt spelar liten peng på favoritkombinationen. Ska Admir köra i spets känns spelet bra.
Svårt att veta på förhand.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Milligan's School har fyra segrar på de fem senaste starterna och från spår 3 lär han ha vettig chans att bli släppt till front. Speciellt som vi pratar Solvalla men jag räds faktiskt inte ens dödens i detta gäng. Toppchans.
Motbudet :
2 Star Advisor Joli kommer blåsa till spets initialt och skulle favoriten göra bort sig så kan han leda runt om. Svårt med vettiga motbud dock med en sån sund favorit.
Då får man spekulera i galopp eller liknande.
8 Diamanten har givetvis hög kapacitet men är inte samma häst längre. Att han ska slå en felfri Milligan’s School ser jag som extremt långsökt.
Skrällen :
5 Montdore är i alla fall i toppform. Tidsmässigt höjer han sig lite över mängden och Berghs hästar verkar ju ha toppform så varför inte?
Vår Vinnare :
3 Milligan's School

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Digital Summit borde ha lika vettig vinstchans som föregående favorit och det föreligger stor risk för favoritdubbeln men jag har en brasklapp.
Skulle favoriten dock bli släppt till spets är loppet över. Jag hoppas och tror att han får svar dock.
Motbudet :
1 Usain Töll tränas av Admir Zukanovic och den här killen brukar inte lägga sig platt i loppen. Har alltid vältränat och efter segern senast borde körplanen vara klar. Spets o slut.
Kan vara värt att lyssna på förhandsintervjuerna från banan om vad Admir har att säga men vankas det svar är favoriten sårbar.
Skrällen :
2 Get Involved är kanske egentligen huvudet kortare än de bästa här men treåringar utvecklas olika och den här tror jag kommer bli bra. Riktigt bra. Nu provar man helstängt och han är startsnabb vilket gör att ledarryggen är gjuten. Håll koll på hur oddset rör sig. Brukar vara en bra fingervisning.
Vår Vinnare :
1 Usain Töll

Spelförslag :
DD 1 : 3 Milligan's School
DD 2 : 1 Usain Töll

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!