Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 25/11

Ny travvecka inleds på Färjestad där vi får bena ut E3-Revanschen för tjejerna och normalt sett skräller det sällan i dessa lopp men favoriten lär få jobba för segern. Motbud saknas inte.
Tjejer på tapeten även i andra avdelningen då det är fördel ston i detta kallblodslopp.
Men räcker det?


Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 No Limit Queen lär bli ganska stor favorit i inledningen. Goops märr vann ett försök till Oaks men satt sedan fast i finalen. Borde bara vara bäst här men har inte startat på två månader och utan värmningsbilder är det svårt att spika.
Vettig chans dock då Goop sällan gör misstag vare sig i förberedelser eller lopp.
Motbuden :
8 Svecak Palema gjorde ett bra lopp utvändigt om ledaren senast på Örebro. Var på linje med vinnande Optimum Terminator och startgalopperande storfavoriten Mister Donald. Härdad i tuffa sällskap innan och det verkar ha fallit väl ut. Riktigt intressant start här. Passas tidigt.
7 Mellby Harissa kommer från Sveriges formstall för tillfället. Bergh lär satsa framåt omgående och hon verkar ha tagit ytterligare ett steg framåt med tanke på segern senast.
Skulle hon inte få spets så duger hon från alla andra positioner också.
Skrällen :
1 M.B.S.Pretty Girl vann senast efter att ha fått loppet i halsen. Rygg ledaren som drog hårt i ledningen vilket gjorde att Claes Svensson kunde vänta med att vrida ut in på upploppet.
Segade sig ändå förbi på vingliga ben och imponerade inte direkt trots seger.
Söker nog ryggen igen då hon är ganska vass ut.
Gör tredje starten nu för J Untersteiner men måste ha gått framåt för att duga.
Pass på spelet men är skrällen i loppet från rygg ledaren.
Vår Vinnare :
7 Mellby Harissa


Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
4 Rappnor blir nog favorit på start. Siktas mot spets och borde ha vettig chans att rinna undan men fick stryk av en senast de möttes som blir min vinnare. Men ok chans från tät.
Motbudet :
7 Bilbo B.S slog av favoriten enkelt senast de möttes och jag tror på liknande scenario här. Galopperar dock ofta men Jepson som kör brukar hålla honom i rätt gångart.
Har en tung spurt.
3 Mjölner Spik tog första segern på rätt länge senast men det var på snabba ben. Var väldigt kapabel som unghäst och kanske har man hittat tillbaka till den formen?
Borde få ett bra lopp här.
Skrällen :
2 Grislefaksen G.L. kommer säkert bli mycket spelad men för mig är han enbart ett skrällbud. Helt ok sådant dock. Kommer med två raka och kommer säkert bli lite överspelad på grund av det.
Kan duga med smyglopp.
Vår Vinnare :
7 Bilbo B.S

Spelförslag :
DD 1 : 2-7-8
DD 2 : 7 Bilbo B.S

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!