Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 21/11

Inget skrytodds på DD:n i tisdags men ändå skönt när ens ideér sitter som dom ska. Det var en riktigt fin Vichy Grif som enkelt satte klorna i Berghs ledare och den ska passas även framöver.
Kvällens dubbel från Åby är det familjen Untersteiner som står i centrum men vi får se om Bergh kan sätta käppar i hjulen?

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
4 Princess S.W. vann ett lärlingslopp på V75 senast i mycket fin stil. Fick en pangstart från bakspår och slank igenom till ledningen tidigt men fick inte vara i fred. Loppet kördes i jämnt 12-tempo hela vägen och det var nog inte helt slutsålt i mål även om Rafale d'Inverne förmodligen blivit farlig med lucka då han klättrade i rygg.
Intrycket var i vilket fall femstjärnigt och räknas tidigt igen men ser ut att bli alldeles för stor favorit för att jag skulle vilja spika.
Motbuden :
7 Rafale d'Inverne klättrade som sagt i rygg på favoriten senast och hade nog varit riktigt vinstfarlig med lucka till slut. Kan hinna före favoriten från start och denna gång är det inte otänkbart att man provar i spets om man kommer dit tidigt. Distansen bör inte vålla några bekymmer och har visat riktigt bra form efter uppehållet och borde gå framåt ytterligare med dessa lopp i kroppen. Körts på chans innan men Christoffer Eriksson brukar vara offensiv och nu är det nog dags att trycka av. Intressant.
5 Dallas As är Berghs andra häst i loppet och besitter även hon hög kapacitet men är ”bara” fyra år och jag tycker mest hon har hållit farten sista starterna. Frågetecken för formen och jag avstår.
9 Appalosa har hittills inte rått på favoriten de gånger de har mötts men har också fått sämre lopp varje gång och avslutat ok bakom.
Denna gång har man springspår och får Falsig iväg henne bra från start kanske man hamnar före denna start? Avslutar alltid bra och vann lätt mot enklare motstånd senast.
Skrällen :
8 Hickomisschampagne höll riktigt starkt i dödens på favoriten senast och blev bara slagen av den och Rafale d'Inverne som liftade med i rygg. Skulle hon få en mer gynnsam resa här kan hon mycket väl skrälla. Blir nog lite bortglömd.
Vår Vinnare :
7 Rafale d'Inverne

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Rapide Yoda blir nog favorit med hjälp av spetschansen där han har 4/5.
Inte vrålsnabb ut men tillräckligt för att Johan ska kunna köra sig dit tidigt i loppet.
Borde ha vettig chans. Klar förstahäst då han springer en låg 13-tid och blir svår för övriga att plocka ner.
Motbuden :
5 Harbour Eightysix har många ettor i raden och verkar var stark och rejäl men möter mycket tuffare motståndare nu än vad han är van vid. Lite svår att räkna på. Elddop.
Tror ändå han får svårt att vinna mot dagens hästar. Överskatta inte raden.
6 Mellby Guard körs av Pappa Untersteiner och har två raka segrar efter att man provade att köra med norskt huvudlag vilket fick rejäl effekt. Tror dock att han söker rygg på sonen här då det finns open stretch att tillgå. Räknas om han kommer till från spåret.
Skrällen :
7 J.H Respons är intressant skräll. Gillar distansen och har gått bra hela tiden då han håller sig till rätt gångart. Vinstvan herre som borde ha bra chans att skrälla om han bara får ett vettig lopp.
Vår Vinnare :
4 Rapide Yoda

Spelförslag :
DD 1 : 4-7-9
DD 2 : 4 Rapide Yoda






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se