Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker Fredag 8/11

Lite småtråkigt igår att Bergh strök storfavoriten när vi hade 6 Atlas Vendil till 12,34 på två streck i första. Men det får man leva med när man försöker leverera tidiga tips.
Hoppas någon hade glädje av vinnaren i första i alla fall.
Fredagens dubbel hämtas vanligtvis från norrlandstravet och inget undantag denna gång. Högt uppåt landet alltså och kolla in sändningen innan ni lämnar in så man får koll på underlaget. Givetvis inte någon isbana ännu men banan kan vara hård ändå.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
13 Tangen Haap fick elakt tryck senast av en norrman som inte begrep bättre vilket gjorde att Lome Brage enkelt kunde gå förbi sista biten. Nöjd var jag då eftersom jag spikade Lome Brage men i efterhand får man ändå inse att det var inget bra spel trots att han vann. Tangen Haap höll mycket bättre än väntat och visar fortfarande full form.
Har gått med aluminiumskor två senaste starterna och gör så igen.
Har nästan en vassare speed bakifrån så läget behöver inte vara fel. Kommer gå ruskigt fort till slut. Vettig favorit men svår att räkna på.
Motbuden :
6 Don Viking möter tuffa motståndare här men är inte så tokig själv. Från ensamt springspår i främre volten bör John Östman nå tät tidigt och med 20 respektive 40m försprång kan det bli tufft att hinna ikapp för tilläggshästarna.
Vann på en låg 24-tid över distansen med 40m tillägg för tre starter sen med Örjan. Går han en tid som motsvarar det loppet i ledningen måste favoriten rekordsänka någon sekund för att hinna ikapp.
Jag sticker ut hakan och säger att Don Viking har mycket bra chans att leda runt om.
8 B.W Sture och 9 Pave Faks står både 20m bättre till än normalt och borde bli nerspelade båda två. Jag avstår dock för Sture tycker jag inte alls visat samma gnista i år som fjolårssäsongen och Pave Faks är en riktigt strulpelle som sällan eller aldrig håller sig i rätt gångart.
Skrällen :
1 Björlifant är det roligaste motbudet egentligen om man inte tror på min vinnare. Voltstarten är ett litet minus men hästar i toppform brukar skärpa till sig lite.
Gjort två riktigt bra lopp i rad och verkar ha hittat formen igen. Får alltid bra resa härifrån och kan skrälla till ett fint odds.
Vår Vinnare :
6 Don Viking
Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
3 Global Wannabe snuddar nog på omgångens största favorit och det känns som en tuff uppgift för ett fyraårigt sto som möter äldre hingstar.
Blivit mer fokuserad sen man satte på helstängt huvudlag och man siktar mot ledningen här.
Givetvis vinstchans men tycker värdet är rent uselt så jag spelar med ett par skrällar och hoppas det strular.
Motbuden :
4 Uncontested Match tränas av duktiga Ulrika Rehn som det var ett reportage om på ATGPLAY i lördags.
Du kan se reportaget HÄR om du vill.
En amatör som gör allt för att hästarna ska må bra och här har hon en intressant tjej till start. Startsnabb från öppna spår och kan kanske häxa till det lite för favoriten i starten.
Borde komma bra på det i vilket fall.
8 Kajsa Jonz och 11 Freddie Islet är de jag streckar på tilläggsvolten. Båda har visat bra form och går ner i klass här. Speciellt Freddie som gjort två topplopp i den nya regin och första vinsten sitter där när som helst.
5 Sectumsempra åker också med på lappen då hon är startsnabb och borde få fin position trots snävt spår. Kanske rent av ledningen? Gav sig ytterst motvilligt därifrån senast.
Skrällen :
12 African Coast Gjorde bra lopp i somras men har inte fungerat riktigt efter vila. Dock finns det förklaringar till de två senaste oplacerade starterna.
Första starten efter vilan fick han en tung väg fram till ledningen och fick fortsatt tryck. Gav sig halvvarvet från mål. Senast missade man från springspår och blev hängande i spåren tills galoppen kom. Får han en vettigt lopp den här gången så finns det tider i kroppen för vinst.
Vår Vinnare :
11 Freddie Islet
Spelförslag :
DD 1 : 6 Don Viking
DD 2 : 3-4-5-8-11-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se