Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby Torsdag 31/10

Hot streak it is. 14.70 i måndags och 17.68 i tisdags när Vine Vision gjorde ett topplopp och vi hade dubblat med Goop mot favoriten som gav bra avkastning när han kastade sig i galopp direkt.
Kvällens dubbel bjuder på ett långlopp över två volter samt avslutas med ett snabblopp.
Vi dyker in..

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
12 Roofparty är tillbaka på tävlingsbanan efter en allvarlig operation som nästan kostade honom livet. Gjort två starter och senast vann han i enklare omgivning. Riktigt grundkapabel med sju segrar som fyraåring varav man inledde med fem raka. Klarar distansen fint och ska vara favorit men man är nog lite rädd om hästen och kommer Bergh tidigt så släpper man nog och provar på stretchen istället. Bör komma till tät tidigt och klar förstahäst.
Motbudet :
7 Digital Sience från Bergh är stark som få och Berghs enda kort är nog att styra framåt direkt. Var en strulpelle förr och voltstart inget plus.
Kan göra livet surt för favoriten sista varvet.
Skrällen :
11 Tornado Jet har bra spår i starten och kan sitta bra på det direkt. Varit betrodd varje start sen återkomsten och gjort bra lopp varje gång. Som 1% är han klart streckvärd om man går utanför favoritduon.
Hästarna på start göra sig icke besvär då jag inte tror de räcker alls.
Vår Vinnare :
12 Roofparty

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
2 Raket Brodde har många segrar i enklare Dansk konkurrens och tycker inte man ska dra för stora växlar på alla ettor i raden. Möter betydligt tuffare motstånd här. Vann visserligen V75 på Mantorp för ett par år sen med just Ingves i sulkyn. Jag tvekar kraftigt.
Svag favorit.
Motbudet :
3 Zakk Wise gör debut för Goop och det är ju högintressant bara det. Brukar forceras i tidigare regi och Björn är säkert inne på samma linje här. Gjort få starter och är ett osynat kort men Goop tar knappast in skräp i stallet. Tidig tills motsatsen är bevisad.
1 Gomez gillade jag som unghäst och tycker han burit sina pengar bra. Höll bra som tvåa senast och får ett fint lopp här från innern. Vass på rulle och bra kusk.
4 Eddie Arctous är startsnabb och har flertalet segrar från ledningen. Elddop här men på Åby är man gynnad av att vara med i främre träffen direkt och med tanke på distansen så borde han gynnas.
Kan lika gärna vara helt överlägsen från ledningen som sist felfri men segertiden senast på Bjerke räcker långt i nuvarande klass.
Skrällen :
10 Townshend Broline är bara fyra år men har redan varit ute på V75 och stångats. Vinner inte jätteofta men hade segervittring senast på Axevalla men felade. Formen verkade vara på gång i alla fall och vinner liknande lopp när som helst till bra odds för kapacitet finns.
Vår Vinnare :
4 Eddie Arctous
Spelförslag :
DD 1 : 12 Roofparty
DD 2 : 1-3-4-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se