Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla Tisdag 29/10

Alltid lite högre klass på loppen när Solvalla arrangerar tävlingar och så också denna Tisdag.
14.70 på Dubbeln igår då Miss Sober gjorde sitt jobb som spik.
Vi fortsätter på vinnarvågen med få rader även denna kväll.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Pecorino provade V75 senast och fick med sig sistapengen efter ett tufft lopp från svårt spår. Starten innan vann han lätt från ledningen på Örebro men jag tror att han kommer bli rejält överspelad här och står över spel.
Tror inte han står hela vägen hem.
Motbuden :
2 Vine Vision med Claes Sjöström är en häst jag gillar skarpt. Dubbla galopper på sistone är dock allt annat än bra och senast var det nog segern som rök. Normalt sett inte alls så osäker och felfri måste han ha bra chans i detta gäng?
Inte alls så tokig ut heller men kan knappast svara 3 Baja Rosa Akema varpå favoriten förmodligen är före att ta över.
9 Iller Tooma har två spurtvinster på kontot det senaste varpå spåret inte oroar speciellt mycket. Får garanterat bra resa och ska räknas tidigt om min vinnare skulle göra bort sig.
Skrällen :
3 Baja Rosa Akema blir nästan ett automatiskt skrällbud då han förmodligen får rygg ledaren.
11 Ulli Degli Ulivi (nog det krångligaste hästnamn jag sett) är i så fall desto roligare och blir nog inte alls påpassad från detta läget och med dubbla galopper i raden men är inte alls så tokig i grunden.
Kul skrällbud för er som vill gardera brett.
Vår Vinnare :
2 Vine Vision


Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Elrond riskerar att bli megalampa i avslutande avdelningen och det är inte konstigt med tanke på insatsen senast. Bombade till spets och drog i stenhårt tempo till en överlägsen seger. 500m kortare distans nu och obesegrad i ledningen (4/4) så visst ser det bra ut på förhand då han nästan aldrig gör ett dåligt lopp.
Motbudet :
7 Giordano Soa är en rejäl häst hos Björn Goop som bara varit utanför top 3 en gång. Det var på V75 och då var han ändå nerspelad men blek. Distansen kanske var för lång? (3140m)
Enda starten över kort distans slutade med lätt seger efter ett lopp i andra ytter på en för klassen mycket bra segertid. Skulle favoriten få kämpa för att få tät eller bli lite för het på kuppen kommer Goop att utmana in på linjen.
Skrällen :
3 Wishing Noon hade fyra raka segrar innan man testade vingarna på V75. Var sisådär och går nog bäst i front där man är obesegrad efter tre försök. Frågan är om man dock inte släpper tät till Elrond när Kontio kommer ångande? Vinstchans oavsett spets eller ledarryggen.
Vår Vinnare :
5 Elrond


Spelförslag :
DD 1 : 2 Vine Vision
DD 2 : 5-7

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!