Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle Torsdag 24/10

Final i Maharajahs Stoserie inleder dagens dubbel från Gävle under torsdagskvällen och avslutas med ett trevligt kallblodslopp där Tangen Haap får ikläda favoritrollen efter att ha varit tillbaka som en vinnare senast. Möter dock ett par tuffa konkurrenter men har sett formstark ut på slutet.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Bon Ego har tre raka varpå de två senaste i imponerande stil efter att man för första gången ryckt alla skor. Bakspår nu men visade senast att det går precis lika bra då hon vann överlägset efter en visslande spurt. Möter inte värre motstånd nu och ses med klart vettig vinstchans.
Bakom favoriten är det verkligen vidöppet och jag väljer att ta ställning så fin som Bon Ego har varit på slutet. Spik!
Motbuden :
9 Kavata Käll har två raka på V75 och sådant inger respekt. Vass spurt varpå läget inte behöver vara fel. Första motbudet på förhand.
7 Linda's Girl är ett tufft sto som gjorde en kämparinsats från dödens senast. Rätt så kvick ut och siktas mot spets här. Nås tät biter hon ifrån sig riktigt bra.
8 Fame Boko står perfekt inne i loppet på pengarna men har fått ett uselt spår. Lennartsson får köra lite på chans men fart finns för att växla ner det här gänget.
4 Honey Bunny har två raka från besvärliga lägen och lär inte göra bort sig från ett bra spår.
Möter kanske ett par tuffa men har varit riktigt bra.
Skrällen :
2 Edrica möter lite tuffare tjejer än vad hon brukar men Erik Lindegren verkar vara på rätt väg med henne och hon har svarat för flera fina prestationer i år. Kan skrälla från fint utgångsläge.
Vår Vinnare :
10 Bon Ego


Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Tangen Haap vann lätt från spets senast och siktas dit igen. Var fin då men riktigt usel gångerna innan och jag vill se ett bra lopp till innan jag litar fullt ut på honom igen. Dock första häst och vettig favorit.
Motbuden :
2 Tekno Eld har varit en segermaskin för kallblodskungen J-O Persson men har i sommar ägnat sig åt avel och återkommer nu för att slå sig in i eliten. Väl förberedd och räknas direkt.
5 Tand Kraft körs av kungen själv och kan nog bli lite bortglömd den här gången med tanke på sin tråkiga rad. Är hopplöst osäker men bör gynnas av bilstart. Riktigt kapabel de gånger han fungerar.
9 Lome Brage behöver knappast någon närmre presentation. Har 40 segrar på 98 starter men återkommer efter vila sen i somras. Återkommer i ny regi här och hade varit favorit med lopp i kroppen. Har en visslande spurt och är tuff till slut.
Skrällen :
1 Eldvin var trea i SM men har galopperat efter det. Kan nog få vinnarhålet här och med lucka till slut är han det klart intressantaste skrällbudet för dom springer inte ifrån honom.
Vår Vinnare :
9 Lome Brage


Spelförslag :
DD 1 : 10 Bon Ego
DD 2 : 1-2-3-9

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!