Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker Fredag 18/10

Norrlandstrav på fredagskvällen och två lopp med tilläggsvolter. Selmer I.H blir stor favorit i UMIA-Mästaren efter att ha vunnit sitt försök på övertygande sätt.
Kallblod i första avdelningen och jag spikar mig ur ett ofantligt jämnt lopp.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
12 Husnäs Elving är knapp favorit men det är tight mellan fyra ekipage. Fick en V75-seger när Adielsson bar hästen i mål över upploppet för att kanske bli tvåa men när den med bäst fart galopperade fick man segern till skänks.
Nu är hästen återigen amatörkörd och det är ett stort minus på en så svårkörd häst.
Jag tycker galoppen ligger på lut och avstår.
Motbudet :
4 Forspärla var den som galopperade på upploppet i ovan nämnda V75-lopp. Hade klart bäst fart då och nu står hon 20m bättre till än värsta konkurrenterna då proppen säger fördel ston.
Med tanke på det väljer jag att spika mig ur. Förhoppningen är en tidig ledning men det är inget måste. Hamnar Forspärla i kön kommer hon gå först i attackerna och jag tror att tilläggshästarna på 40m får svårt att plocka 20m.
Skötte sig senast och var fyra i Sto-SM från svårt läge.
Skrällen :
11 Bonaldo har mycket fart i sig men har svårt att hålla sig till trav. Bra spår i bakre volten och nu testar Michael Melander tömmarna för första gången och det är alltid intressant med ny kusk på en strulpelle. Får han runt honom felfri finns det bra fart.
Vår Vinnare :
4 Forspärla

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
11 Selmer I.H blir megafavorit i denna final och det är befogat. Mika Forss är tillbaka i sulkyn och visst möter han ett beskedligt motstånd och felfri är chansen riktigt bra.
Har dock felat lite väl mycket i år även om det var stabilt senast.
Jag spelar en rak med favoriten och en liten med tre motbud.
Motbuden :
2 Topnotch Liss ligger bra till för att försöka sig på att dirigera loppet från ledningen. Fick öppna för tufft senast men häll anständigt. Får han vara ifred där framme denna gång kan det bära hela vägen.
6 Jack Zon är Linderoths andra häst i loppet som vann enkelt från ledningen senast. Annorulda upplägg denna gång men verkar vara i full form och kommer han tidigt kanske stallkamraten släpper?
7 So Gå Ikaros fick Rickard N Skoglund chansen att köra senast på just Umåker. Fick rejäl fart på honom sista 600m i spåren och det var ett formbesked. Rickard kör igen och borde hamna bra till på det från start.
Skrällen :
10 Julius Leejs har fått två lopp i kroppen efter vila och har avslutat bra båda gångerna. Lärlingen Jenny Engfors får chansen denna gång men verkar vara en okomplicerad herre så det går nog bra. Ska ha ”sitt lopp” för att duga så man kör nog på chans. Skördade mycket segrar i Norrland som unghäst och kanske är tillbaka i gott slag nu? Rysarbud.
Vår Vinnare :
11 Selmer I.H.

Spelförslag 1 :
DD 1 : 4 Forspärla
DD 2 : 11 Selmer I.H.
Spelförslag 2 :
DD 1 : 4 Forspärla
DD 2 : 2-6-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se