Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla Tisdagen 8/10

Elrond var lika fin från spets som de tre första starterna och 7.26 på två kombinationer var helt ok.
Följde man även Goops kommentarer så förstod man också att han tyckte motståndet var för hårt för Zola Key men det fick vi inget kvitto på då hon rusade i spets.
Kvällens dubbel hämtas från Solvallalunken men det är ganska svårlösta lopp på förhand med betrodda hästar som har tveksam form eller haft svårt att hålla ordning på benen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Maximus M.M satt fast senast i hård konkurrens. Vet att man var påställd på denna under stochampionatshelgen i somras när han slutade femma. Har dock stått över jobb inför detta så formen är ett litet frågetecken. Spår långt ut men lär nog laddas ändå.
Helstängt och jänkarvagn som senast. Kan gå för kapacitetsmässigt har han inga övermän här.
Motbuden :
2 Toreador har oerhörd fart i sig men går sällan felfritt. Gjorde dock det senast och svepte till enkel seger. Hetsar inte framspåret upp honom i starten är det bara att köra rätt fram för Svante och räknas i så fall men omöjlig att räkna på innan start.
5 Lyckans Star verkar bli mycket spelad på Ulf Ohlsson. Fullföljde mest invändigt senast och såg småtråkig ut i actionen. Tror jag inte mycket på trots spetschans och Uffe.
Skrällen :
11 Editor har tre segrar på de fyra senaste i lite enklare konkurrens. Men var nerspelad i ett GS75 lopp näst senast men felade bort sig. Elddop här.
Kanske fattas några tiondelar fram till favoriterna men eftersom de har tveksam form samt svårt att hålla sig i rätt gångart så kan Editor vara en bra skräll.
Vår Vinnare :
2 Toreador

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Botox borde bli favorit här då han har inlett karriären bra samt har Björn i sulkyn. Borde kunna sno åt sig ledningen och där förlorar inte Goop ofta. Dock möter han ett par tuffa motståndare så det får inte strula mycket om det ska gå vägen.
Motbuden :
5 Adriatic Kronos är en hårding som var godkänd senast efter kort vila. Svante Båth har fin form på stallet och kan det här med unghästar. Naturliga motbudet.
11 Missing Tooma kommer från Ola Samuelsson och det är en annan bra unghästtränare. Varit på pallen varje start utom senast i ett stenhårt kriteriekval som Power vann.
Skralt spår givetvis men rundar många.
Skrällen :
2 Rotate med Örjan känns som ett givet skrällbud. Melanders hästar är oftast välstammade och rätt som det är lossnar det bara. Har kanske inte visat så pass att det ska räcka till seger innan men tidsmässigt duger han och Örjan är Örjan.
Vår Vinnare :
4 Botox

Spelförslag :
DD 1 : 2 Toreador
DD 2 : 4-5-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se