Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp Måndag 7/10

Mantorp med sitt korta upplopp sköter tävlingarna under måndagskvällen och vi fick se prov på hur svårt det är att hinna fram i helgen där Skellefteå har liknande längd på upploppet.
Final i ”Sikta mot stjärnorna” med 200,000kr till vinnaren inleder och det är fina treåringar som kvalat in. Favoriten är obesegrad felfri men brottas med bakspår.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Admiral Ås från stall Reijo har vunnit 6/7 och vid förlusten galopperade han som slagen i ett lopp som Power vann. Kan nog bli lite överskattad med alla ettor i raden för det är inga duvungar han möter. Räknas men knappast förstahästen i loppet till trots.
Motbuden :
3 Zola Key från stall Goop har slutat på tredje plats i båda E3-finalerna bakom Aetos Kronos och senast vann han mot lite enklare motstånd. Har burit pengarna väl och från spets här blir han ytterst svårslagen. Min Vinnare.
2 Guzz Mearas lär dock försöka trycka musten ur ledaren och är riktigt tuff till slut så det är inte uteslutet. Fint utgångsläge och första motbudet till min vinnare.
Alldeles för dålig skrällchans för att rekommendera spel. Trion ovan är riktigt stark.
Vår Vinnare :
3 Zola Key men hårt mot Guzz Mearas.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Elrond från stall Nurmos blir nog rätt stor favorit här och det är befogat. Inledde med tre raka segrar från spets och efter det varit helt ok som tvåa, trea när han fått anfalla bakifrån.
Spetsläge igen och blir nog svårslagen.
Motbuden :
7 Cool Mcqueen och 10 Fredric Palema är båda kapabla men är bäst med tätkänning. Utgångslägena gör att vinstchansen krymper en aning men strular det för favoriten kommer dom hugga direkt.
Skrällen :
2 Snobben C.D med Robert Bergh har gått bra med lärlingar i sulkyn och nu svingar sig chefen upp i sulkyn.  Kan skrälla från fint utgångsläge.
Vår Vinnare :
5 Elrond


Spelförslag :
DD 1 : 2-3
DD 2 : 5 Elrond

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!