Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla Tisdag 24/9

Solvalla har tävlingarna under kvällen och på förhand ser det ut som två väldigt starka favoriter. Planen är nog spets och slut för båda och det är risk för lågt odds på förhand.
Men Solvallaserien i första avdelningen bjuder på riktigt bra ston och det lär inte bara vara att glida till ledningen för Aleppo Pine.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Aleppo Pine blir motiverad favorit här. Slipper möta de värsta i kullen nu och senast i Derbystoet var det nog en top3-placering som rök när hon rullade över i galopp.
Örjan i ledning är en svår nöt för övriga att knäcka. Speciellt när han kör bästa hästen.
Bra chans.
Motbuden :
4 Zeta Wise As släppte spets i comebacken senast och det låter på Fredrik Linder om man läser mellan raderna som att det blir samma sak denna gång. Nog nöjd med rygg på favoriten.
Har dock slagit Aleppo Pine i Stosprintern men då var det stor skillnad på utgångsläge från start.
Men kapacitet för att hota finns verkligen. Främsta motbudet.
9 Fantasia Sisu kommer att bli nerspelad men tror inget alls på henne faktiskt. Var visserligen bra senast och går bra tider men har mött hästar som Aleppo Pine flera gånger och varit huvudet kortare då. Pass.
Skrällen :
8 Felicity Shagwell fick stryk av Zeta Wise As i kvalet till stosprintern men var storfavorit då. Även nerspelad i finalen från tufft läge och är van vid stentufft motstånd.
Spår 8 är iskallt givetvis men det är bara nio hästar så det kanske kan lösa sig under vägen? Det får inte strula för mycket för favoriten för då räknas den här stenhårda märren direkt. Borde få ett glatt odds denna gång.
Vår Vinnare :
3 Aleppo Pine

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
2 Southwind Queen med Rebecca Dahlén har två raka segrar och senast kunde hon styra på från andra utvändigt när det passade och avgjorde enkelt. Snabb från start och borde ta hand om ledningen. Extremt svårslagen därifrån. Bra favorit.
Motbudet :
Väldigt öppet bakom favoriten och jag rekommenderar spel på favoriten men ska man nämna några med hög kapacitet som dock har dunkel form så skulle det vara 8 I am Rapida, 9 Red Alert W.F. och 6 Pastorns Lady.
Funderar man i dom banorna så borde man ha koll på värmningar innan inlämning.
Skrällen :
4 Fanny V.D har ingen rolig resultatrad men gillar mest att gå i front och senast starterna har det inte varit möjligt. Kan öppna vasst från spår 4 och skulle Djuse lyckas snuva favoriten på ledningen så kan det hålla länge.
Vår Vinnare : 2 Southwind Queen

Spelförslag 1 : Hög insats
DD 1 : 3 Aleppo Pine
DD 2 : 2 Southwind Queen
Spelförslag 2 : Låg Insats
DD 1 : 4-8
DD 2 : 2 Southwind Queen






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se