Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden Torsdagen 19/9

Boden arrangerar tävlingar under torsdagskvällen och än är det fortfarande plusgrader hela dygnet så banan bör vara helt ok.
Två svåra lopp och det finns alla förutsättningar för att oddset ska sticka iväg.
Kallblodslopp inleder och därefter ett bilstartslopp med annorlunda propp. Hästarna får startspår efter intjänade pengar där minst får spår 1 osv. Jag hittar mina idéer från bakre ledet.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart
Favoriten :
5 Hvalstad Odin är ny hos kallblodsexperten Öystein Tjomsland och är van att möta betydligt tuffare motstånd hemma i Norge. Enda brasklappen är spåret eftersom han har nio galopper på tjugo starter och nästan alla i startögonblicket. Ännu mer oroväckande att han har 5/7 startgalopper ett år bakåt i tiden. Felfri finns fart men jag tror jag vill se det först innan jag ödslar pengar på honom.
Motbuden :
Extremt öppet lopp där jag väljer att strecka på de hästar som visat form eller har gynnsamma utgångslägen. 9 Kjärs Emil och 10 Faks Kevin har båda springspår i bakre volten och båda trivs i främre träffen och hästarna på start är inte mycket att förlita sig på. Den som är först framme ska ses med god chans. Fördel 10 Faks Kevin.
11 El Viktor och 12 Vårvind har båda knöliga lägen men den första debuterar i ny regi vilket ofta kan ge en kick och den senare var smällfin vid segern näst senast och galopperade senast i tuff konkurrens. Körande Malin Viklund gillar jag körstilen på och Vårvind blir mitt förstaval.
6 Blixten E.S. åker med som sista strecket då han spurtar bra när han får ett lopp i ryggar. Tuffare emot nu än vid segern men räknas om bra lopp.
Vår Vinnare :
12 Vårvind

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
11 Jelmer Boshoeve gör kanonlopp varje gång i stort sett och klarar av att tåga en bit i spåren så läget oroar inte så mycket. Tror det blir offensiv styrning direkt och ska vara riktigt bra chans i halvklen omgivning.
Motbudet :
10 Gun de Chanlecy är det klaraste motbudet och faktiskt min idé innan jag såg favoriten i lopparkivet. Körande Hanna Olovsson är riktigt vass på att köra och jag tror den här franska herren kommer tjäna bra med pengar när han får ordning på sin kropp. Fransk häst så styrkan finns där naturligt och det är med viss tvekan jag bytte plats i min ranking. Pass upp.
Skrällen :
6 Gambling Am är ett sto som verkligen är under utveckling. Verkar bara bli bättre för varje start och har mött liknande motstånd varje gång. Tappade lite i tempoväxlingen senast men kom tillbaka fint. Blott fyra starter i livet och lär sig nog mer för varje start. Kul Skräll.
Vår Vinnare :
11 Jelmer Boshoeve

Spelförslag :
DD 1 : 6-10-12
DD 2 : 6-10-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se