Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna Måndag 16/9

Helgen är till ända och det som kommer vara kvar på min näthinna är styrningen av Björn Goop med Nadal Broline. Kolla lopparkivet om du får möjlighet. Först får han backa sig sist och låter hästen gå på innerspår för att spara meter. Sen när tåget går så väljer han att avancera i andraspår istället för tredje vilket var vinstgivande då det blev totalstopp i tredjespår.
Slinker ut i rygg på Disco Volante och levererar en toppspurt men utan Björn Goops spårsnåla styrning hade det bara räckt till en tredjeplats max.
Vansinnigt läckert av Goop.
Eskilstuna inleder veckan och favoriten i första avdelningen har en väldigt bra uppgift och spikas på allt. Tur är det för andra avdelningen är vidöppen på förhand om man inte går på min idé.


Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
3 Chapter N.Deo verkar ha en skräddarsydd uppgift här och med tanke på distansen lär ingen bråka med Jepson om spets heller och jag räknar kallt med att han vinner enkelt.
Motbuden :
7 Lady Zappa inledde med två raka segrar och har fått en paus på två månader men tränas av Petri Salmela och skulle favoriten göra bort sig är hon nog främsta motbudet.
6 Order By Heaven gillar distansen, har dock inte vunnit på väldigt länge och det är som sagt knapert med motbud.
Vår Vinnare :
3 Chapter N.Deo


Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
9 Caipirinha Razz är den med bäst meriter i loppet och har även visat formbesked på slutet. Senast rök en bra placering i V86-epilogen när hon galopperade under frammarschen och man har ingen förklaring till varför. Gått bra även innan det och Ulf Ohlsson bör klara snäva spåret och sedan sikta på ett offensivt upplägg. En eller många är känslan på förhand. Vettig favorit.
Motbuden :
7 Nika med amatören Olga Sehlova inleder alltid väldigt dåligt från start men är stark och rejäl och avslutar alltid vasst. Risken för positionsstrul är dock hög men är nog främsta motbudet till favoriten.
8 Terri Hörsta är rejält kuskförstärkt i form av Emilia Leo och har suttit fast på slutet så formen kan vara smygbra. Vinner inte så ofta men räknas som motbud bakom favoriten på kusk.
11 Famiglia AM och 12 Helios Di Quattro är båda grundkapabla men väldigt ojämna insatser. Räknas om dom får rätt lopp från svåra utgångslägen.
Vår Vinnare :
9 Caipirinha Razz


Spelförslag 1 : Hög Insats
DD 1 : 3 Chapter N.Deo
DD 2 : 9 Caipirinha Razz

Spelförslag 2 : Låg insats
DD 1 : 3 Chapter N.Deo
DD 2 : 11-12

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!