Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro 12/9

Snackhästen Evaluate ska ut på Dagens Dubbel men från ett svårt utgångsläge. Motstånd saknas dock inte. Jag garderar med en annan idé som verkar ha bibehållen form då jag har en vettig vinnare i andra avdelningen.


Dagens Dubbel 1 – 2100m Autostart
Favoriten :
8 Evaluate tillhörde de bättre treåringarna i USA under sin säsong och skeppades över hit. Kanske inte riktigt har infriat förväntningarna men samtidigt har han mött tuffa hästar hela tiden och tagit två segrar på fyra starter. Rätt så kvick ut och om bara Tarzan tar loppet på allvar så kommer han nog söka sig framåt omgående.
Motbuden :
10 Jula Downton är även han en USA-import som gjorde riktigt bra ifrån sig på sprintermästaren. Tvåa i sitt försök bakom Adde S.H och på linje med Evaluate sen i finalen. Vilat kort efter det och satt fast senast i comebacken. Hyperintressant start här och borde bli lite bortgömd.
9 Betting Gangster är andra motbudet. Har fått en hel del tuffa lopp men gjort det bra ändå. Borde klaffa bra någon gång och då kommer han bli livsfarlig.
Skrällen :
4 Classichap skrällde på Jägersro och slog då bättre hästar än här, satt fast starten efter och galopperade senast. Kan öppna men släpper nog över dagens distans och hoppas på lucka. Fart finns för seger.
Vår Vinnare :
10 Jula Downton


Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart
Favoriten :
6 Raj's Oh Lord blir nog favorit här med sina två raka segrar. Tagna på bra sätt och verkar gå framåt med varje lopp och visade senast att han klarar att gå i spåren och ändå avgöra. Ok chans med motbud med tveksam form.
Motbuden :
12 Zeus Dipa är grundkapabel men strulig. De gånger han funkar är han stark nog att avgöra den tunga vägen men vilat sen Juni och Lennartsson är inte den offensivaste av kuskar.
Dock Berghtränad så kolla värmning innan spel.
2 Jinx’em med Magnus Jakobsson är ofta påpassad på spelet och har vunnit sin enda seger från just ledningen. Magnus siktar nog på att försöka upprepa det här. Intressant start här och min idé i loppet.
Skrällen :
4 Turboline och 10 Kitsune är båda två hästar som har gott kunnande men inte vinner så ofta.
Båda har även vassa kuskar och är vettiga bud för dom som letar skrällar.
Det är som sagt väldigt öppet på förhand.
Vår Vinnare :
2 Jinx’em


Spelförslag :
DD 1 : 8-9-10
DD 2 : 2 Jinx'em

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!