Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla 10/9

Nationalarenan bjuder på Dagens Dubbel och riktigt fina lopp. Rena V75-klassen faktiskt med Stoeliten i första avdelningen och hela 125,000kr till vinnaren.
Dear Friend, Shadow Gar och In Toto Sund har mött varandra en hel del på slutet och det är Dear Friend som lyckats bäst och får bära favoritskapet.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Dear Friend var tillsammans med de två övriga ute i Sto-EM för två starter sen men det var givetvis för tufft för alla tre. Senast var det bättre fart på Untersteiners märr men det var inte mycket att göra åt vinnande Mellby Free med Björn Goop.
Bör ta en längd på Shadow Gar som inte verkar ha samma form som i somras och från ledningen blir hon svårslagen men motbud saknas inte.
Motbuden :
6 In Toto Sund har fått trava utvändigt om både Dear Friend och Shadow Gar och gjort det strålande men inte räckt till seger. Med ett bättre lopp eller om de två andra har en utdragen spetsstrid så biter hennes spurt bra.
3 Global Upper Style visade fin form senast som tvåa bakom Cash Crowe och här siktar nog Peter på rygg ledaren och lucka till slut. Får garanterat bra lopp och kul motbud.
1 Hevin Boko tillhör inte de mest betrodda alls i loppet och har ett svårt utgångsläge men loppet han gjorde på Axevalla sitter fortfarande på min näthinna. Senast vann han klungspurten bakom en överlägsen Visa As och slog faktiskt Shadow Gar.
Tror den här hästen bara blir bättre för varje start och han känns superintressant till denna start och jag väljer att chansspela med honom i ett öppet lopp.
Skrällen :
7 Dibaba som skräll i en stoelit trodde man inte man skulle skriva men det har inte riktigt funkat för Wahlmanns supersto under femåringsäsongen. Senast avslutade hon dock riktigt vasst och kanske är formen på gång igen. Räknas tidigt i så fall.
Vår Vinnare :
1 Hevin Boko

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Reigning Moni gjorde en hel del bra lopp i somras men faller ur travet i sista sväng när mjölksyran kommer och har gjort så två gånger. Fått en träningspaus och är han tillbaka vid sunda vätskor borde det vara en ok segerchans men kombon Örjan/Redén blir ofta överspelad.
Motbuden :
9 Track Angle gjorde ett mäktigt svep senast men höll inte riktigt hela vägen in i mål. Anders Eriksson kör igen och lär inte köra för tidigt igen och borde ha bra chans ifall favoriten inte har full form.
4 Leader Brodde avslutar bra varje gång med behöver köras på chans för att få ut max. förr eller senare klaffar det med resan och då vinner han.
Skrällen :
10 Adiago Trot har inte rosat marknaden det sista men kapacitet för att runda det här gänget finns i överflöd. Härdad i V75 och kan nog bli lite bortglömd den här gången.
Vår Vinnare :
9 Track Angle

Spelförslag :
DD 1 : 1 Hevin Boko
DD 2 : 4-5-9-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se