Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla 10/9

Nationalarenan bjuder på Dagens Dubbel och riktigt fina lopp. Rena V75-klassen faktiskt med Stoeliten i första avdelningen och hela 125,000kr till vinnaren.
Dear Friend, Shadow Gar och In Toto Sund har mött varandra en hel del på slutet och det är Dear Friend som lyckats bäst och får bära favoritskapet.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Dear Friend var tillsammans med de två övriga ute i Sto-EM för två starter sen men det var givetvis för tufft för alla tre. Senast var det bättre fart på Untersteiners märr men det var inte mycket att göra åt vinnande Mellby Free med Björn Goop.
Bör ta en längd på Shadow Gar som inte verkar ha samma form som i somras och från ledningen blir hon svårslagen men motbud saknas inte.
Motbuden :
6 In Toto Sund har fått trava utvändigt om både Dear Friend och Shadow Gar och gjort det strålande men inte räckt till seger. Med ett bättre lopp eller om de två andra har en utdragen spetsstrid så biter hennes spurt bra.
3 Global Upper Style visade fin form senast som tvåa bakom Cash Crowe och här siktar nog Peter på rygg ledaren och lucka till slut. Får garanterat bra lopp och kul motbud.
1 Hevin Boko tillhör inte de mest betrodda alls i loppet och har ett svårt utgångsläge men loppet han gjorde på Axevalla sitter fortfarande på min näthinna. Senast vann han klungspurten bakom en överlägsen Visa As och slog faktiskt Shadow Gar.
Tror den här hästen bara blir bättre för varje start och han känns superintressant till denna start och jag väljer att chansspela med honom i ett öppet lopp.
Skrällen :
7 Dibaba som skräll i en stoelit trodde man inte man skulle skriva men det har inte riktigt funkat för Wahlmanns supersto under femåringsäsongen. Senast avslutade hon dock riktigt vasst och kanske är formen på gång igen. Räknas tidigt i så fall.
Vår Vinnare :
1 Hevin Boko


Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Reigning Moni gjorde en hel del bra lopp i somras men faller ur travet i sista sväng när mjölksyran kommer och har gjort så två gånger. Fått en träningspaus och är han tillbaka vid sunda vätskor borde det vara en ok segerchans men kombon Örjan/Redén blir ofta överspelad.
Motbuden :
9 Track Angle gjorde ett mäktigt svep senast men höll inte riktigt hela vägen in i mål. Anders Eriksson kör igen och lär inte köra för tidigt igen och borde ha bra chans ifall favoriten inte har full form.
4 Leader Brodde avslutar bra varje gång med behöver köras på chans för att få ut max. förr eller senare klaffar det med resan och då vinner han.
Skrällen :
10 Adiago Trot har inte rosat marknaden det sista men kapacitet för att runda det här gänget finns i överflöd. Härdad i V75 och kan nog bli lite bortglömd den här gången.
Vår Vinnare :
9 Track Angle


Spelförslag :
DD 1 : 1 Hevin Boko
DD 2 : 4-5-9-10

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!