Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad Måndagen 9/9

Emilia Leo går från klarhet till klarhet och sättet hon vann Silverörnen på med Shocking Superman på var en fröjd att se. Vi har få kvinnliga segrar i de klassiska loppen och jag sticker ut hakan och tror att Emilia kör en av de sexton startande i nästa års Elitlopp.
Travet har alltför länge lidit av gubbdominans och vi behöver få fram de kvinnliga körsvennerna för att travet ska utvecklas åt rätt håll.

Kvällens dubbel från Färjestad innehåller två ihåliga lopp med favoriter som inte presterat på sistone eller har tveksam form. Men jag går på en rak dubbel.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Iglesias Boshoeve tränas av Björn Goop och körs av Fredrik Skoog i detta amatör lopp. Har mött mycket tuffare motstånd än vad han gör idag men har galopperat två gånger i rad helt omotiverat och det känns självklart att gå emot. Svag favorit.
Motbudet :
1 Global Viscount tränas av Ulf Stenströmmer och körs av rutinerade Niklas Benzon. Obesegrad både i spets 4/4 och på aktuell bana 2/2. Inte haft just innerspår bakom bilen men öppnar bra och har vettig chans att spåra runt om. Min vinnare.
Skrällen :
4 Mimmi Dynamite stannade något sista biten senast men var bra vid segern innan det och från ett fint utgångsläge kan det bli spets och släpp. Tränarkörd men gör alltid sitt.
Vår Vinnare :
1 Global Viscount

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
8 Emmylou har skördat fina framgångar på rikstoton och ska vara favorit här. Dock varit struken för halsinfektion så formen kan vara lite oviss. Det blir öppet huvudlag istället för norskt vilket för mig aviserar en försiktig start men motståndet är väldigt skralt om man bortser från motbudet.
Motbudet :
7 Stardust Melody fullföljde bra som fyra bakom Callmesally senast på V75 och slog ett liknande gäng på V75 i Halmstad ett par starter innan så det var ingen tillfällighet. Går bra bakifrån och det är svårt att gå emot Björn Goop på Färjestad i ett lopp som på förhand ser ut att stå mellan två hästar.
Skrällen :
9 Gun Palema är nog kapacitetsmässigt inte mycket sämre än favoriterna men har lite tveksam form. Pär Hedberg är dock en vass tränare och körande Micke J vinner mycket på Färjestad så bakom favoriterna sticker hon ut rejält. Platsbud?
Vår Vinnare :
7 Stardust Melody

Spelförslag :
Provar en rak dubbel idag då oddset kommer vara blygsamt. Garderas med 8,9 i andra avdelningen för den som vill.
DD 1 : 1 Global Viscount
DD 2 : 7 Stardust Melody






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se