Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker fredagen 6/9

Norrlandstrav när det är fredag är lika självklart som stekt fläsk en tisdag.
Två ganska svårlösta lopp på förhand över medeldistans och det blir nog ett bra odds oavsett vinnare.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Even's Cool Boy blir nog favorit till slut i ett oerhört jämnt lopp på förhand. Robert Dunders häst har varit ute i tuffa sällskap senaste loppen och skaffat sig hårdhet. Fått stryk av hästar som Ecurie D och Attraversiamo så det är inga dussinvinnare. Har alltid en polett till slut och går bra på rulle så utgångsläget behöver inte vara fel.
Motbuden :
2 Aiming To Win med Ulf Ohlsson tränas av norrlandskungen Svante Båth och har ett passande utgångsläge. Borde kunna ta ledningen här och där är han obesegrad på tre försök.
8 Lexington Tooma har ett svårt utgångsläge denna start men detta är en riktig hårding. Körande Ove A Lindqvist är ordinarie kusk och har hög segerprocent i norr.
12 Remarkable Feet brottas också med svårt spår men på kapacitet räcker han långt i detta gäng. Behöver självklart lite tur på vägen men i ett så jämnt lopp kan allt händ. Men lite tempo i inledningen räknas han tidigt.
1 Buzzer Beater skulle kunna hota i spetskörningen och är obesegrad även han på tre försök i den positionen. Får ju bra lopp oavsett.
Skrällen :
6 Garret Mix är Westholms andra häst i loppet och körs av Mika Forss som är en av Finlands vassaste kuskar. Barfota runt om som senast när han var fyra på fin tid.
Vår Vinnare :
10 Even's Cool Boy men supersvårt.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Galileo Am har slagit liknande hästar tidigare och enda orosmomentet är spåret. Blir det inte en fälla så tror jag Rickard N Skoglund avgör i god tid. Spik!
Motbuden :
2 Easy Cash är också en fin treåring hos Westholm men mötte favoriten näst senast och hade inget svar. Bör ta spets och kan han hålla favoriten instängd så kan det gå.
4 Dante Godiva har inlett karriären lovande och bör tas på allvar även här. Felade kort senast men vann ändå. Mika Forss känner hästen väl och räknas bakom favoriten.
Skrällen :
3 Gardner Shaw har mött och fått stryk utav både Galileo Am och Easy Cash men fick då otacksam löpning utanpå ledande Easy Cash och med ett lopp på rulle kan krafterna räcka längre till denna start?
Vår Vinnare :
1 Galileo Am

Spelförslag :
DD 1 : 10-12 (Hög) 1-6 (låg)
DD 2 : 1 Galileo Am






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se