Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker fredagen 6/9

Norrlandstrav när det är fredag är lika självklart som stekt fläsk en tisdag.
Två ganska svårlösta lopp på förhand över medeldistans och det blir nog ett bra odds oavsett vinnare.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Even's Cool Boy blir nog favorit till slut i ett oerhört jämnt lopp på förhand. Robert Dunders häst har varit ute i tuffa sällskap senaste loppen och skaffat sig hårdhet. Fått stryk av hästar som Ecurie D och Attraversiamo så det är inga dussinvinnare. Har alltid en polett till slut och går bra på rulle så utgångsläget behöver inte vara fel.
Motbuden :
2 Aiming To Win med Ulf Ohlsson tränas av norrlandskungen Svante Båth och har ett passande utgångsläge. Borde kunna ta ledningen här och där är han obesegrad på tre försök.
8 Lexington Tooma har ett svårt utgångsläge denna start men detta är en riktig hårding. Körande Ove A Lindqvist är ordinarie kusk och har hög segerprocent i norr.
12 Remarkable Feet brottas också med svårt spår men på kapacitet räcker han långt i detta gäng. Behöver självklart lite tur på vägen men i ett så jämnt lopp kan allt händ. Men lite tempo i inledningen räknas han tidigt.
1 Buzzer Beater skulle kunna hota i spetskörningen och är obesegrad även han på tre försök i den positionen. Får ju bra lopp oavsett.
Skrällen :
6 Garret Mix är Westholms andra häst i loppet och körs av Mika Forss som är en av Finlands vassaste kuskar. Barfota runt om som senast när han var fyra på fin tid.
Vår Vinnare :
10 Even's Cool Boy men supersvårt.


Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Galileo Am har slagit liknande hästar tidigare och enda orosmomentet är spåret. Blir det inte en fälla så tror jag Rickard N Skoglund avgör i god tid. Spik!
Motbuden :
2 Easy Cash är också en fin treåring hos Westholm men mötte favoriten näst senast och hade inget svar. Bör ta spets och kan han hålla favoriten instängd så kan det gå.
4 Dante Godiva har inlett karriären lovande och bör tas på allvar även här. Felade kort senast men vann ändå. Mika Forss känner hästen väl och räknas bakom favoriten.
Skrällen :
3 Gardner Shaw har mött och fått stryk utav både Galileo Am och Easy Cash men fick då otacksam löpning utanpå ledande Easy Cash och med ett lopp på rulle kan krafterna räcka längre till denna start?
Vår Vinnare :
1 Galileo Am


Spelförslag :
DD 1 : 10-12 (Hög) 1-6 (låg)
DD 2 : 1 Galileo Am

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!