Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 2/9

Ny månad och vi inleder med två småluriga lopp från Mantorp med sitt korta upplopp.
Provar att gå på vinnaren i första avdelningen då andra är riktigt öppen på förhand.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Copaca Banana är i mitt tycke både den hårdaste hästen i fältet men även den med bäst form. Vinner mest ifrån ledningen vilket blir svårt denna gång men gänget han möter känns oerhört ojämnt och jag tror han ska duga även från dödens denna gång.
Motbuden :
6 Pacific W.F är naturliga motbudet och främst för att han är spetskandidat. Vunnit sina segrar över just medeldistans men har bara 1/8 från ledningen vilket vittnar om kanske inte bästa vinnarskallen.
Godkänd senast bakom Arsenal men jag är tveksam till om han verkligen passar att gå i front?
10 Urchin är också ett vettigt motbud till favoriten men han agerar ojämnt på banan. Fin när formen sitter där och skulle det bli lite kubbning mellan favoriterna så räknas han med rätt resa.
Skrällen :
9 Tiger Marke återkommer efter vila och kanske behöver lopp i kroppen men i nuvarande omgivning kan han nog vinna utan full form. Hävdade sig väl på V75 förra året och Mikael Selin är känd för att ha vältränade hästar.
Vår Vinnare :
8 Copaca Banana

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
15 Nanetta Hill har inlett hos Joakim Lövgren med fyra raka segrar och verkar ha det där lilla extra. Eller vad sägs om senast när hon kastade sig i galopp direkt och spolierade alla vinstchanser trodde jag. Men med varvet kvar kom hon ikapp fältet och fortsatte hålla farten in i mål till en knapp men säker seger. Låt gå för att det bara var ett sexhästarsfält men likväl var insatsen femstjärnig. Varit struken två gånger efter det på grund av skada och det oroar lite så klart men ska vara klar favorit.
Motbuden :
3 Cassius Ima vann enkelt senast på en bra tid före en så bra häst som King Sir Kir och har ett gynnsamt spår den här starten också. Borde kunna söka sig mot spets och där biter han ifrån sig riktigt bra. Levererar alltid när han går felfritt.
9 Hodder är alltid spelad när Untersteiner tar ut honom men har lite problem med fräschören emellanåt vilket leder till många galopper. Duger bra i nuvarande klass om felfri men jag avstår till denna start och spelar hellre med en skräll.
Skrällen :
11 Moonlight Lini är från min hemmabana och jag har sett den här killen göra riktigt bra prestationer från och till. Visserligen i lite enklare konkurrens men jag tror läget passar då han går bäst med ett lopp på rulle och kanske kan han lifta med i rygg på de mer betrodda under slutvarvet. Borde ge en 20-30ggr.
Vår Vinnare :
15 Nanetta Hill

Spelförslag :
DD 1 : 8 Copaca Banana
DD 2 : 3-11-15






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se