Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden Torsdagen 29/8

Båda mina streck gjorde bort sig i starten med galopp senast och det får väl till och med piraten ägna sig åt ibland.
När sen mitt skrällbud Arraw Hoss blev alldeles för het i spets och sen var storskrällen ett faktum.
Kontio hade dock bara värmt upp och i andra avdelningen försökte han komma före Jansson till spets när densamme tappade ledningen inledningsvis. Den manövern lyckades dock inte men Lady Nadine var omutlig för dagen och Kontio reglerade hela fältet från utvändigt ledaren.
Anders Svanstedts I’m Sailing var dock helt strålande bakom och passas framöver.
Kvällens dubbel hämtas från Bodentravet och vi får se om favoriten får ordning på benen i kvällens start?

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Pleasure For Cash är en väldigt kapabel femåring som tränas av Robert Dunder och i nuvarande klass har han få övermän. Tyvärr så ger han ofta sin tränare gråa hår genom att mest tävla mot sig själv. Har blivit behandlat efter senaste loppet och nu låter Dunder över tömmarna till Djuse som har en seger och en galopp med hästen tidigare.
Felfri vinner han nog men spelvärdesmässigt ligger nog i att gardera då det blir ett lotteri att spekulera i en felfri avgång.
Motbudet :
1 Fairstorm är startsnabb och lättplacerad i loppen. Har 2/3 från ledningen men fick öppna lite för hårt senast så höll ok till tredjepriset. Skulle nu favoriten göra bort sig så borde han kunna få fuska bort en bit av loppet. Svårslagen i så fall.
Skrällen :
10 Il Vero Alfredo trivs på Bodentravet och har 3 segrar på nio starter. Går lika bra bakifrån och med lite hjälp på vägen är det en vettig skräll. Har levererat varje start i år utom senast då han aldrig fick chansen.
Vår Vinnare :
1 Fairstorm

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
11 Valiant Dream är en finsk gäst som är van att vara först. Vann enkelt från ledningen senast men har gått bra bakifrån också. Lite svår att sätta in i dagens sällskap men motiverad favorit. Körande Mika Forss är en av de bättre finska kuskarna.
Motbuden :
1 Allowable är påpassad varje start av spelarna men satt fast senast och nu åker Johan Brandel upp med endast en häst i transporten ändå till Boden så man kan ana att det vankas annat upplägg den här starten. Garanterad fin resa från innerspår. Spets o slut?
2 Atlas Eagra är en annan duktig ”norrlandshäst” som är stark och rejäl. Har sin bästa bit i slutet på loppen och skulle det bli fart på loppet gynnas han kraftigt. Har varit ute i betydligare tuffare gäng än detta och hävdat sig väl.
Skrällen :
4 Execute tryckte sig till ledningen senast och vann lätt. Gör sällan en dålig insats och körande Petteri Joki har planen klar men måste komma förbi innerspåret. Lyckas det eller om Johan väljer att ta ryggen tror jag det kan hålla hela vägen igen. Ser riktigt formstark ut i loppen.
Vår Vinnare : 2 Atlas Eagra

Spelförslag :
DD 1 : 1 Fairstorm
DD 2 : 2-4-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se