Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby Torsdagen 8/8

På lördag är det dags för Åbys stora pris men först ska vi ta pulsen på banan med en V64-omgång och dagens dubbel. Två öppna lopp bjuds det på över lång respektive kort distans och på förhand är det familjen Untersteiner som är på tapeten.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
8 Look Håleryd har tampats på V75 med framgång och går ut efter ett litet uppehåll på passande distans. Var inte bra senaste starten på hemmaplan men hade halsproblem då enligt stallet och fick pausa lite. En fin fyraåring men med senaste starten på näthinnan och med så tuffa hästar 20m bakom känns han sårbar och inge vidare som favorit.
Motbudet :
3 Xanthis de Roi körs av Joakim Lövgren vilket inte är en av mina favoriter i jollen men inte ens jag kan blunda för formen han har på hästarna för tillfället. Gick bra från uselt läge senast under stochampionatshelgen och det fanns krafter kvar i mål. Verkar vara under utveckling och här borde det antingen bli ledningen eller rygg på Kolgjini. Känns som han passar perfekt för en open stretch resa.
Skrällen :
5 Elway Am blir kanske ingen jättesusare men gjorde två bra lopp över lång distans innan senast och verkar närma sig toppformen. Passande utgångsläge och hittar han bara ut från innerspåret tidigt så aviserar André Eklundh ett offensivt upplägg och jag har verkligen en bra känsla kring hela ekipaget.
Vår Vinnare :
5 Elway Am

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Jefferson Dotcom är en av flera startsnabba här och trivs över distansen men gick i ledningen senast och galopperade som slagen in på upploppet. Segervan annars och får han inte för mycket mothugg av 4 och 6 i starten kan det gå.
Motbuden :
4 Falcon Dragon är också kvick från start och spets och släpp brukar var melodin för vår danska gäst. Passas denna gång när han har fritt fram på upploppet bakom ledaren.
7 Everton är en högkapabel herre som inledde sin karriär hos PU väldigt bra. Fått två lopp i kroppen efter lite vila och borde närma sig formen. Senast blev det helt fel då han blev hängande i spåren och fick backa sig sist. Borde ha chans att komma till bättre nu då fler söker innerspår med open strech.
Skrällen :
8 Dynamite Light har vilat ett par månader och har uselt spår så inga faktorer att jubla över men skulle det bli överpace i loppet så har han styrka och speed som räcker långt. Går även ner lite i klass till den här starten. Borde bli väldigt bortglömd på förhand.
Vår Vinnare :
5 Jefferson Dotcom

Spelförslag :

DD 1 : 5 Elway Am
DD 2 : 4-5-8






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se