Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro Torsdag 11/7

Så går det när man är kaxig om att man har rätt i löpningsförhållanden så toksvarar Johan Untersteiner och staplar i mål. Men nya tag.
Örebro ger oss dagens dubbel och det ser ganska svårlöst ut på förhand.

Dagens Dubbel 1 – 2100m Autostart
2 Iglesias Boshoeve blir mitt val i ett öppet lopp. Borde ha chans på ledningen men från spår två får han garanterat en bra resa i alla fall. Var senast ute mot alldeles för tufft motstånd men kanske fick lite hårdhet med sig. Hann dit precis på linjen innan på Bjerke och kan även anfalla bakifrån.
Går ner lite i klass till denna gång.
Ev Motbud :
6 Intense Boko spurtade bra efter invändigt lopp senast mot V75 motstånd. Går bra varje gång och är rätt så kvick ut bakom bilen.
7 Tony Afrika hade varit mitt val med normala förutsättningar men har varit struken för halsinfektion och är svår att räkna på. Gjort det bra annars på V75 men kan behöva lopp i kroppen.


Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart
4 Waikiki Silvio gjorde det bra i V75 förra året och har fått ett par lopp i kroppen nu och borde närma sig första årssegern med stormsteg. Lämplig omgivning.
1 Ontrack He's Black har spetsat från innerspår bakom bilen innan och har 4/5 från den positionen. Senast var han ute i ett V75-lopp på Boden och avslutade riktigt vasst i skymundan. Formstark.
8 Bo C eller Bosse som han kallas var lite av ett skrik för nästan exakt ett år sen i självaste Derbyfinalen men givetvis var Who´s Who alldeles för svår. Vann ett V75-lopp kort därefter men sen strulade det lite. Kommit tillbaka efter vila och med Carl-Erik Lindblom har det blivit succé. Två raka segrar och senast felade han bort andrapriset kort före mål. Risigt utgångsläge här men kul skräll med ”Kråkungen” på hemmaplan.


Spelförslag :

DD 1 : 2 Iglesias Boshoeve
DD 2 : 1-4-8

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!