Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla tisdag 11/6

8ggr på DD:n igår är inget att skryta med men det jag tar med mig istället var att min idé i andra avdelningen Hot Chocolate avslutade med full spänst över mål som tvåa och hade utmanat rejält om segern om Fredrik inte valt ”fel” rygg på bortre långsidan. Örjans Fast And Quick totalstannade i dödens och drog chokladen nästan sist innan hon kom loss men passa henne nästa gång.
Kvällens tävlingar håller högre klass och på förhand verkar första avdelningen väldigt öppen men då jag tycker det är ”fel” favorit på förhand så spikar jag i första på rent värde.


Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
10 Fanny Chenal blir min vinnare i loppet. Gick urstarkt på opassande bana senast efter en mindre bra insats som favorit på V75. Med bara två hästar från bakspår tror jag Goop hittar igenom till ett bra slagläge utan problem. Fanny har tidigare ofta varit favoritspelad mot många av dessa och det känns som att hon blir lite bortglömd till denna start.

Ev Motbud : 
4 Vivacious Allie verkar återigen bli favoritspelad från ett bra utgångsläge men både invändigt och utvändigt ska det laddas för position och med tanke på galoppen senast tycker gardering är given.
3 Zenita Kronos ska maxas med helstängt huvudlag och barfota runt om. Senast hon gick med samma balans var hon tvåa i tufft gäng. Storskräll.
6 Flash Am och 7 Ti Punch Broline kommer båda från stall Walmann men spår långt ut på vingen gör att det kostar att få position. Skulle i så fall vara 6 Flash Am om hon kommer till spets.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
9 Alone visade full form senast när han trots ett lopp utvändigt om ledaren ändå var starkast till slut och är formen konserverad är han en vettig favorit.
3 Venerdi gjorde det riktigt bra näst senast just i det lopp som Alone vann från svårt utgångsläge och visade att formen var intakt med en seger i starten efter. Bra utgångsläge här och klar andrahäst.
7 You To Neat får stå som skrällbudet i avdelningen. Startsnabb och lättplacerad. Behöver kanske få fuska bort en bit för att räcka alt släppa ledning och hoppas på lucka men 30% i segerprocent ska inte nonchaleras.


Spelförslag :

DD 1 : 10 Fanny Chenal
DD 2 : 3-7-9

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!