Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla tisdag 11/6

8ggr på DD:n igår är inget att skryta med men det jag tar med mig istället var att min idé i andra avdelningen Hot Chocolate avslutade med full spänst över mål som tvåa och hade utmanat rejält om segern om Fredrik inte valt ”fel” rygg på bortre långsidan. Örjans Fast And Quick totalstannade i dödens och drog chokladen nästan sist innan hon kom loss men passa henne nästa gång.
Kvällens tävlingar håller högre klass och på förhand verkar första avdelningen väldigt öppen men då jag tycker det är ”fel” favorit på förhand så spikar jag i första på rent värde.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
10 Fanny Chenal blir min vinnare i loppet. Gick urstarkt på opassande bana senast efter en mindre bra insats som favorit på V75. Med bara två hästar från bakspår tror jag Goop hittar igenom till ett bra slagläge utan problem. Fanny har tidigare ofta varit favoritspelad mot många av dessa och det känns som att hon blir lite bortglömd till denna start.

Ev Motbud :
4 Vivacious Allie verkar återigen bli favoritspelad från ett bra utgångsläge men både invändigt och utvändigt ska det laddas för position och med tanke på galoppen senast tycker gardering är given.
3 Zenita Kronos ska maxas med helstängt huvudlag och barfota runt om. Senast hon gick med samma balans var hon tvåa i tufft gäng. Storskräll.
6 Flash Am och 7 Ti Punch Broline kommer båda från stall Walmann men spår långt ut på vingen gör att det kostar att få position. Skulle i så fall vara 6 Flash Am om hon kommer till spets.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
9 Alone visade full form senast när han trots ett lopp utvändigt om ledaren ändå var starkast till slut och är formen konserverad är han en vettig favorit.
3 Venerdi gjorde det riktigt bra näst senast just i det lopp som Alone vann från svårt utgångsläge och visade att formen var intakt med en seger i starten efter. Bra utgångsläge här och klar andrahäst.
7 You To Neat får stå som skrällbudet i avdelningen. Startsnabb och lättplacerad. Behöver kanske få fuska bort en bit för att räcka alt släppa ledning och hoppas på lucka men 30% i segerprocent ska inte nonchaleras.

Spelförslag :

DD 1 : 10 Fanny Chenal
DD 2 : 3-7-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se