Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 10/6

Inga segermaskiner denna omgång på dagens dubbel och andra avdelningen avgörs över lång distans så det kan nog bli lite stumma ben till slut på vissa håll. Jag går på en comebackande E3-finalist för ston som möter betydligt enklare motstånd än vad hon är van vid.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
8 Loser On Loser går ner rejält i klass och vi kan hoppas på en strykning invändigt för att underlätta i starten. Det är galopprisk från ett snävt fjärdespår men fixar hon det borde hennes kapacitet fälla avgörandet.
Motbud : 
11 Mellby Glorious provade V75 senast men hamnade i dödens och tröttnade tidigt. Goop är ensam på bakre volten och borde komma igenom fint men det känns som den här damen behöver ha det lite serverat.
7 Kantens Rose möter lite tuffare motståndare än vid segrarna men två raka segrar ska inte nonchaleras i ett öppet lopp.


Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
1 Sweet On You har gjort två starter för Björn Goop men har körts väldigt passivt i dessa. Läge för spets nu där hon har 2/2 och det är inte lätt att tas med Björn Goop i spets men jag hoppas och tror att hästarna på start ska kasta in handduken sista 200m och jag tar med favoriten bara som gardering.
5 Hot Chocolate gjorde ett par vassa lopp förra året och därför hade jag ett extra öga på henne i årsdebuten men hon var bara seg och dålig om man ska vara helt ärlig. Gick dock felfritt om man ska leta positiva saker och hon får en chans till med ett lopp i kroppen. Går även ner lite klass vilket kan tända till gnistan.
11 Mira Hörsta fick visserligen en bra resa senast men avslutningen var av bästa märke och löser det sig liknande här kan vi nog få se en repris.


Spelförslag :

DD 1 : 8 Loser On Loser
DD 2 : 1-5-11

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!