Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 3/6

Halmstad med sommarväder och banor i toppklass inför sprintermästaren borde betyda bra chans från ledningen så jag provar en rak dubbel med två spetshästar.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
7 Extreme borde inte bli favorit vilket gör att vi förmodligen får ett ok odds trots allt. Startsnabb och har 3/3 från ledningen de gånger han har gästat Sverige och jag räknar med full fart från start av Steen Juul. Hästen att slå som jag ser det.
2 Guzz Mearas blir troligtvis favorit efter sin lysande inledning på karriären. Dock är det inte så lätt att bara ta ner jämnbördiga kamrater från utvändigt ledaren eller spurta ner de samma om ingen hjälper till med tempot. Med ”bara” tre starter innanför västen tror jag inte Johan kommer bränna allt krut och då har Extreme bra chans att rinna undan från spets.


Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
3 Captain Simcoe var riktigt bra senast när han vann ett kortlopp från spets och med bara fyra hästar på start borde segerplanerna vara lagda redan nu. Det finns ett par tuffa motståndare på tillägg men samtliga har antingen dunkel form eller strulat de senaste starterna så det kan bli avvaktande från kön vilket gör att Christoffer Eriksson borde få fuska bort minst 500m i spets.


Spelförslag :

DD 1 : 7 Extreme
DD 2 : 3 Captain Simcoe

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!