Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla 23/5

 

Femton hästar bakom bilen och min hemmabana ett par km från mitt köksfönster står för tävlingarna. Ingen jättehög klass på loppen men tycker mig ha en bra vinnare i första avdelningen som inte ens tycks bli favorit. Sett de två senaste loppen live och hästen har tokform.

 

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

12 Sugar Man är hästen jag pratar om och han har nu gjort fyra starter i år. Trea i årsdebuten och femma i loppet efter. Gick sen ut på hemmabanan och städade av storfavoriten McClintock enkelt sista biten. Starten efter trodde jag hade skulle bli storfavorit men mötte lite bättre hästar.
Vann ändå enkelt från spets till 7ggr pengarna så blir han inte favorit denna dag tackar jag bara och tar emot. Speciellt eftersom han går ner i klass. Spåret är inte det bästa och det är många att runda men med bara någorlunda klass tror jag han spurtar ner allt över Axevallas långa upplopp. Spik!

 

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart

7 Raja Piraya blir motiverad favorit i det här loppet. Provade V75 senast men kom inte till från svårt spår och starten innan det avslutade han bra i Margaretas unghästserie. Antar att Kim kommer prova framåt direkt och kostar det inte för mycket kan det hålla hela vägen men jag garderar då Axevallas upplopp fäller många spetsbud.
11 Evan Williams Sisu är också härdad i rikstoton men har lite problem med fräschören. Är dock stark och rejäl så skulle tempot bli lite för högt i spets för Pirayan är han givna motbudet.
4 Vien Ici har fin styrka och går alltid hela vägen in i mål. Galopperar en del men felfri är han nästan alltid på pallen. Från spår fyra lär Rickard Svanstedt få en bra position och sedan tål han att gå en bit i spåren.

 

Spelförslag :
DD 1 : 12 Sugar Man
DD 2 : 4-7-11

 

Med Elitloppet i antågande kör 888 en kampanj där du får 16ggr på Readly Express och hela 26ggr på Propulsion om du öppnar konto genom länken nedan.
Passa på att ta chansen att starta en kassa med liten insats för fler utbud kommer inom kort på 888.sport

För Oddsboozt hos 888 klicka HÄR

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!