Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Kalmar 3/5

Lite tråkigt att sätta 25-oddsaren igår och inte ens få chansen då min spik inte satte en hov i rätt gångart. 100ggr degen med favoriten och hoppas någon hade glädje av 13 Bernts Ulrika i alla fall.
Nya tag!
Kalmar bjuder på dagens dubbel och ojämna lopp men i första avdelningen tävlar nog 10 Alhambra mot sig själv. Felfri tror jag Conrads tjej bara kliver runt alla.

Dagens Dubbel 1 :
10 Alhambra har haft lite svårt att hålla benen i styr men har två raka felfria avgångar nu så jag väljer att luta mig mot henne. Kapacitetsmässigt är hon nog 20m bättre än övriga.
5 Classic Gal är en hemmahäst som tränas av duktige amatören Dan-Åke Olsson. Har också en del galopper i raden men körande Kim Eriksson vann senaste uppsittningen. Om favoriten skulle göra bort sig.
1 O.M.Faststeep är loppets spetsfavorit och tippas tidigt om favoriten strular.


Dagens Dubbel 2 :
11 Alegra B. har inte startat på ett år och rimligtvis kliver man bara inte runt ett fält i årsdebuten. Lite försiktig styrning är nog att vänta. Står över trots trolig favorit.
5 Darshana och 7 Hip Hurray Boko är två V75-meriterade hästar som går ner i klass. Plockar ofta pengar men vinner inte ihjäl sig direkt. Med lite fart på loppet kan hårdheten spela roll.
1 Melissa Montoya får tipsnicken.
Tog lätt ledningen från spår 2 senast och vann enkelt.
Repris ligger nära till hands.


Spelförslag :
DD 1 : 10 Alhambra
DD 2 : 1-5-7

 

Har en till "dagens dubbel" som jag kommer spela.
Sirius tar emot överraskningen IFK Göteborg och alla verkar tro att Änglarna ska defilera hem segern efter krossen mot AIK senast.
Jag är inte lika säker men vågar inte gå fullt ut på Sirius utan tar den fegare varianten Över 2.5mål till 1.95
Tillsammans med H2H på 1 Melissa Montoya borde vi få 3,50-4ggr beroende på motståndaren på H2H.

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!