Analytikerns medlemsblogg

Kim cruisar till seger på Bjerke!

V75 på norska Bjerke och jag hittar det bästa spelet i det avslutande loppet på V75 och DD.

Smevikens Cruiser är en bra sprinter för klassen. Vid segern högst upp i raden vann han från dödens på en 11-tid, han följde upp detta med två raka spetssegrar i fin stil. Näst senast var han inte på topp, men senast var han åter i full form då han var med i en snabb öppning men hade ändå lite sparat då han fick chansen för sent.

Kim Eriksson upp är ett plus, han har vunnit med hästen tidigare och i ledningen har han vunnit 5 av 6. Innerspår på Bjerke är bra och 1609 gynnar med det långa anloppet och kort till första kurvan. Jag är helt inne på att han håller spets och springer en låg 11-tid och då får övriga leta.

Promo Kemp har höjt sig hos Bergh och är värst emot, men frågan är hur kul han tycker det är att vara tillbaka i gamla hemlandet utan pisk? Minns att han visade tveksam moral vid ett par tillfällen hos Frode...

6.00 tycker jag är ett spelbart odds och jag lirar två units.

Analytikerns medlemsblogg

Analytikern

Arbetat på heltid med travtips i över tio år. Lägger stor vikt vid loppanalys (vem tar spets? Hur blir loppet kört?) när jag lägger mina spel. Allt spel är ett maraton och jag är selektiv när jag lägger mina spel.

Missa inte veckans bästa bonusar!