Don Kiwins medlemsblogg

Januaristayern på Kalmar till The Real Star...

Stall Magnus Dahlén har haft en flygande start på 2019 och statistiken berättar allt. 15 starter. 40% och drygt en halv miljon inkört. Imponerande.

Jag är helt inne på att den här statistiken kommer fortsätta även efter dagens dagsverke, då 8 The Real Star har toppchans att kliva förbi alla i Kalmars Januaristayern.

Jag spelar hela 6 units till oddset 4,00 gånger insatsen. 

8 The Real Star är en riktigt fin häst som, trots tillägget idag har en väldigt fin uppgift framför sig. Det är lite småskrik på 6 Capture, men en häst som bara vunnit en gång i sitt liv brukar indirekt berätta en hel del. Jag är övertygad om att Uhrberg kommer testa att köra i spets idag, MEN när upploppet nalkas och det är häst mot häst, då vet vi vilken som löper linan ut och inte är det 6 Capture, utan 8 The Real Star. Jepson har fått fin snurr på hästen och det var underbart att se hästens "skalle" senast.

För mig är det här hela omgångens bästa drag och när Unibet erbjuder hela 4 ggr insatsen, då tackar jag och tar emot.

Jag har ett "staket" med spel som gått in på slutet och vill gärna att den statistiken fortsätter.

Don Kiwins medlemsblogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar H2H, vinnarspel och tvillingspel.

Missa inte veckans bästa bonusar!