Stark vinnare i avslutningen

Platsliret på Fortune Meares satt klockrent senast och nu är man varm i kläderna igen. Det var hur säkert som helst och oddset blev också klart godkänt.

I kväll är det Åby som arrangerar V64 och det ser väl något tunt ut ska erkännas med två lopp med endast nio hästar och i övrigt ganska ihåliga lopp. Storutdelning skulle förvåna. Jag spelar 3 Categorical, lopp 9 tillika V 64 - avd 6 och det är även ett utmärkt spikbud på både V 64 och DD. Jag tycker att det ser klippt och skuret ut för hästen den här gången. Att han inte har så många ettor i raden ska man inte ta hårt på. Var ute i tufft V7-lopp på Eskilstuna senast och höll strålande till tredjepriset efter tung resa. Här ser vi ingen annan häst som vill gå i ledningen och kör bara Moberg till bör han billigt få överta. Det finns några vassa konkurrenter på bakspår, men de måste göra jobbet själva och då tror jag inte att de kan brotta ner starke Categorical. Moberg är också en tränare som brukar ha iordningställ när han startar och lång distans är nog bara ett plus. bet365 sticker ut en aning med 2,55 och det hugger jag på direkt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt