facits medlemsblogg

Passande uppdrag i Halmstad

1 Secret Mission är en häst som har gjort många bra insatser utan att riktigt tas på allvar. Van tuffa gäng och det är inte värre emot idag. Lite mer påpassad än man vant sig vid men nu är läget verkligen smaskigt. Det här en mycket startsnabb häst och det finns på kartan att det rentav blir spets.

Jag ser helst ett lopp i ledarryggen; framförallt om det är favoriten 2 Adiago Trot som man kan smyga med bakom. Det finns fler hästar utvändigt som är kvicka bakom bilen men laddar Peter Untersteiner för fullt så bör det bli vinnarhålet som sämst. "Solfjäderseffekten" kan bli ett faktum, dvs att hästarna utnvändigt håller ut varandra.

Notera att Secret Mission besegrade nämnde Adiago Trot i den senaste starten och nu blir det skoryck. Fr o m 1 mars får man ju tävla utan skor på hovarna och barfotabalansen är ett klart plus för min spelidé. Stallet låter uppåt gällande formen och i jänkarvagnen kan åttaåringen springa riktigt snabbt. Klart bra chans till en topp 3-placering och Bet365 har fina 2.15 i platsodds.

facits medlemsblogg

facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Missa inte veckans bästa bonusar!