facits medlemsblogg

Fartfylld femåring passas i ljummet stolopp

6 Victoria Lane gjorde debut för Joakim Lövgren senast och det började på sämsta tänkbara sätt i starten med galopp bakom bilen. Efter att ha kommit ikapp fältet styrde kusken på innan slutsvängen och spurten var strålande. Riktigt bra fart över mål dessutom och stoet har även tidigare visat hög kapacitet. Lövgren är en vass tränare som låter uppåt inför kvällens start.

Håller hon sig bara på benen nu så kan det bära iväg mot ledningen. Det finns på kartan att 5 Sobel Jasmine svarar invändigt men med open stretch bör kuskarna inte köra slut på sina hästar. På innerspår kan Victoria Lane springa riktigt snabbt. I det nämnda loppet senast noterades femåringen för 13,5 i 1500 meter och det var ett bevis för att farten finns för dagen även med skor runt om. Med Lövgren i sulkyn bör det vara bra platschans - och viss vinstchans - i ett ganska ljummet gäng och oddsen är högre än väntat.

facits medlemsblogg

facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Missa inte veckans bästa bonusar!