facits medlemsblogg

Humlan flyger lågt

12 Niras Bumblebee vann nyligen mot bra hästar och satt sedan fast med en hel del krafter. Senast blev det galopp i volten men det hade varit positiva tongångar innan och den här gången kan det bli bra kört trots det tråkiga läget. Flera offensiva kukar kör de hetaste buden och lär hålla tempot uppe hela vägen. Jänkarvagnen har varit en positiv variant (gick med vanlig senast) och med den är det maxat.

Han har gjort det riktigt bra mot ännu tuffare motstånd och med klaff kan han absolut dyka upp där framme. Kalmars långa upplopp är inget minus, med tanke på det förmodade tempot, men visst blir det svårt att nå ända fram. Niras Bumblebee räds inte någon i klass 1 men dagens försök är trots allt inte så tokigt och jag nöjer mig med platsspel till fina 5 gånger pengarna. 

 

 

 

facits medlemsblogg

facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Missa inte veckans bästa bonusar!