Speedy Bet

8.9

100% upp till 1000 kr

18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Speedybet är en del av den växande trenden av spelbolag som erbjuder en snabb och enkel spelupplevelse - utan att kräva ett traditionellt konto.

  • Snabba transaktioner
  • Användarvänlig
  • Brett utbud
Speedy Bet

Genom att använda BankID kommer du igång på nolltid. Speedybet har blivit populärt tack vare sin användarvänliga plattform och sitt fokus på att erbjuda en snabb och smidig spelupplevelse.

18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Speedybet odds och marknader

Speedybet erbjuder ett omfattande utbud av sporter och marknader att satsa på. Från populära sporter som fotboll, ishockey och tennis till mindre vanliga sporter som snooker och e-sport, finns det något för alla. Speedybet odds är konkurrenskraftiga och uppdateras ständigt för att spegla de senaste marknadstrenderna. Dessutom erbjuder Speedybet livebetting, vilket ger spelarna möjlighet att satsa på pågående matcher och evenemang, vilket i sig adderar en extra nivå av spänning.

Hos Speedybet kan du ta del av odds på trav, dock är utbudet aningen begränsad i förhållande till andra spelbolag. Dock kan Speedybet stoltsera med riktigt vassa odds och en sportsbook som i helhet ligger i absolut framkant.

Speedybet travbonus

Missa inte att ta del av Speedybet välkomstbonus! Speedybet erbjuder regelbundet olika travbonusar och kampanjer för traventusiaster. Just nu kan du ta del av en riktigt läcker välkomstbonus - få 100% upp till 1000 kr i samband med din första omsättning. Till exempel kan du sätta in 1000 kr och får då 2000 kr att spela för. Välkomstbonusen aktiveras automatiskt när du gör din första insättning.

När du tar del av Speedybet bonus så har du 60 dagar på dig att fullfölja bonusen. Välkomstbonusen behöver omsättas 10 gånger till minsta oddset 1,50. Omsättningskravet är med andra ord väldigt bra i förhållande till många andra spelbolag, vars omsättningskrav ligger betydligt högre.

Speedybet uttag och insättningar

En av Speedybets största fördelar är deras snabba och smidiga hantering av insättningar och uttag. Genom att använda BankID kan spelare sätta in pengar och ta ut sina vinster på några få minuter. Speedybet stöder flera betalningsmetoder, inklusive Swish, Trustly, klassiska banköverföringar och populära e-plånböcker, vilket ger spelarna flexibilitet i hur de hanterar sina transaktioner. Behandlingstiden för uttag är mycket kort, vilket är en stor fördel jämfört med många andra spelbolag. Med blixtsnabba uttag har du eventuella vinster på kontot på direkten.

Speedybet i mobilen

Speedybet har en väloptimerad mobilplattform som gör det enkelt att spela när och var som helst - en perfekt spelupplevelse. Mobilversionen av webbplatsen fungerar smidigt på både iOS- och Android-enheter, och alla funktioner från desktop-versionen är tillgängliga även i mobilen. Detta inkluderar insättningar, uttag, livebetting och kundtjänst, vilket innebär att spelarna kan njuta av en komplett spelupplevelse på sina mobila enheter.

Speedybet support och kundtjänst

Speedybet erbjuder kundtjänst via flera olika kanaler, inklusive livechatt och mail. Speedybet kundtjänst är känt för att vara hjälpsamt och effektivt, och de strävar efter att snabbt lösa eventuella problem eller frågor som spelarna kan ha. Speedybet kundtjänst finns tillgänglig dagligen mellan kl. 09:00-01:00.

Dessutom finns det en omfattande FAQ-sektion på webbplatsen där spelare kan hitta svar på vanliga frågor och få hjälp med vanliga problem utan att behöva kontakta kundtjänst.

Speedybet innehar svensk spellicens

Speedybet innehar en svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen, vilket innebär att de följer strikta regler och riktlinjer för att säkerställa en säker och rättvis spelmiljö. Den svenska spellicensen garanterar att Speedybet erbjuder verktyg och resurser för ansvarsfullt spelande, och att de följer alla regler för dataskydd och konsumentsäkerhet. Detta ger spelarna trygghet och förtroende när de spelar på Speedybet.

Sammanfattningsvis erbjuder Speedybet en snabb och användarvänlig spelupplevelse med ett brett utbud av sporter och marknader. Med en vass välkomstbonus, snabba transaktioner, en stark mobilupplevelse och tillförlitlig kundtjänst är Speedybet ett utmärkt val för svenska spelare som söker en modern och smidig plattform.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se