No Account Bet

8.7

100% upp till 500 kr

18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus

Namnet antyder direkt en av dess största fördelar - det krävs inget konto för att börja spela. Istället kan du snabbt och enkelt komma igång med hjälp av BankID, vilket gör processen både smidig och säker.

  • PAF ligger bakom vilket borgar för trygghet och kompetens
  • Kräver inget konto för att spela!
  • Kanonprodukt även i mobilen utan nedladdning
No Account Bet

No Account Bet - Ett innovativt och användarvänligt bolag!

18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus

Odds och marknader på No Account Bet

No Account Bet erbjuder ett brett utbud av sporter och marknader att satsa på, från populära sporter som fotboll, ishockey och tennis till mer nischade sporter som trav, dart och e-sport. Inom trav är det framför allt vinnarspel och platsspel (1–3) som erbjuds. Oddsen är konkurrenskraftiga och uppdateras regelbundet för att spegla de senaste händelserna inom sportvärlden.

Dessutom erbjuder No Account Bet livebetting i absolut toppklass, vilket gör det möjligt att satsa på matcher och evenemang medan de pågår, vilket i sig bidrar med en extra nivå av spänning och engagemang. På det stora hela erbjuder No Account Bet en kombination av de bästa oddsen och den senaste tekniken, vilket definitivt är en bidragande faktor till varför spelbolaget ligger i absolut framkant.

No Account Bet travbonus

Missa inte chansen att ta del av en riktigt vass välkomstbonus hos No Account Bet - få 100% upp till 500 kr i samband med din första insättning. Exempelvis kan du sätta in 500 kr och får då 1000 kr att spela för.

En enkel och okomplicerad sajt som levererar vad den lovar

Omsättningskravet på No Account Bet välkomstbonus ligger på 30 gånger, till minsta oddset 1,50. Du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen från din första insättning. Väljer du istället att ta del av No Account Bet casino bonus så måste bonusen omsättas 30 gånger.

Uttag och insättningar på den "kontolösa"-sajten

No Account Bet har gjort sig känt för sina snabba och säkra transaktioner. Med betalmetoder som Swish och Trustly kan du genomföra trygga och säkra betalningar inom loppet av ett par sekunder. Uttag behandlas snabbt och utan krångel, vilket är en stor fördel jämfört med många andra spelbolag.

No Account Bet i mobilen

No Account Bet har ingen färdigutvecklad app, men det spelar egentligen ingen större roll. Spelbolaget erbjuder en välutvecklad mobilplattform som gör det enkelt att spela när och var som helst. Mobilversionen av webbplatsen är optimerad för både iOS och Android, vilket innebär att spelarna kan njuta av en smidig och perfekt spelupplevelse på mobila enheter. Alla funktioner är tillgängliga i mobilen, inklusive insättningar, uttag, livebetting och kundtjänst. Givetvis kan du även ta del av No Account Bet välkomstbonus direkt i mobilen.

Support och kundtjänst

No Account Bet kundtjänst är lättillgänglig och du kan få snabbast hjälp via livechatten alternativt e-post. Det svensktalande supportteamet är känt för att vara hjälpsamma och snabbt i sina svar, vilket är viktigt för att skapa en positiv spelupplevelse. Det finns också en omfattande FAQ-sektion på webbplatsen där spelare kan hitta svar på vanliga frågor och problem som kan uppstå.

Svensk spellicens

No Account Bet innehar en svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen. Detta innebär att de följer strikta regler och riktlinjer för att säkerställa en rättvis och säker spelmiljö. Spellicensen är en garanti för att No Account Bet är en pålitlig och säker plattform där spelare kan känna sig trygga. Dessutom innebär den svenska spellicensen att No Account Bet är skyldiga att erbjuda verktyg och resurser för ansvarsfullt spelande.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se