Betsson

9.0

100% upp till 500 kr

18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Företagets svenska ursprung har väl aldrig känts så tydligt som när de med stövlarna nerkörda på stallbacken levererar odds på trav. Menymässigt behandlar Betsson sina travmarknader med en egen flik. Och under den har utseendet anpassats för att funka med travodds. Det är lätt att manövrera sig fram, och allt är inramat av en sajt som inte lämnar något åt slumpen. Mer än oförutsägbarheten hos sporten i sig.

  • Inga oddsförändringar på trav: det du spelat är det som gäller
  • Bra nivå på travoddsen, både plats och vinnare
  • Bred och världsledande spelprodukt i allmänhet
Betsson

Även om Betsson kanske inte i första hand förknippas med trav är det inte jätteförvånande att de erbjuder travodds. Man är trots allt ett av Sveriges största spelbolag och vad är mer svenskt än trav?

18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Betsson travbonus

I välkomstbonusens regelverk nämns trav specifikt som tillåten för omsättning och användning, vilket är skönt att se så då man hos många spelbolag kan leta halvt ihjäl sig utan att det nämns – och sedan visar sig att det inte räknas. Det kommer inte hända dig hos Betsson.

Det är en enkel utformning som gäller för travbonusen. Gör en instättning på åtminstone 100 kronor och du får lika mycket extra i bonus, upp till 500 kr. Omsättningskravet ligger på 12x och det är spel till åtminstone 1.80 i odds, vilket ger relativt fria tyglar när vi snackar spel på hästar även om 12x inom sammanhanget är högt.

Betsson travodds och travutbud

Betsson har valt att gå vägen med helt fasta odds på trav, alltså i det avseende att när du lagt ditt spel så kan oddsen inte sänkas. Detta är unikt för travsegmentet hos Betsson och gäller inte på andra sporter. Med det sagt så ska det nämnas att precis som för lejonparten av andra sajter tillämpar man "regel 4", det vill säga att man har full rätt att ändra odds om alla ekipage inte kommer till start.

I de allra flesta fall erbjuds spel på vinnare och på placering. Spelen läggs precis som för övrig sportsbetting; leta upp det ekipage du vill lägga dina slantar på, klicka för att placera dem på din kupong, och välj summa som det ska spelas för. Du ser tydligt vilket odds som i skrivande stund erbjuds.

Spela trav i mobilen med Betsson

Betsson bjuder både på en responsiv hemsida som fungerar för mindre skärmar, då framför allt tänkt till handhållna enheter. Det finns dessutom en dedikerad app för både iOS och iPhone. Det här är egentligen föga förvånande då Betsson var något av en pionjär när det gällde spel på mobil, då framför allt inom nätpoker.

Problemet då var att sajten de facto låg före hårdvarutekniken. Mobilerna för 10-12 år sedan lämpade sig inte optimalt för den typen av spel. Nu är det andra tider, och du kan spela både på trav och på andra produkter i sajtens utbud på ett ypperligt sätt.

Insättningar och uttag hos Betsson

Betsson har valt att gå en enkel men tydlig väg när det kommer till transaktionsmetoder. Man erbjuder Visa, MasterCard, EntroPay, PaySafeCard, Skrill, NETeller, banköverföring och Trustly. Man var också bland de första i Sverige att integrera Swish, som idag fungerar såväl in som ut från ditt påkopplade konto.

Man tar inte ut några avgifter, men flaggar för att de aktörer som hanterar betalningen kan göra det. FAQ-delen för cashieren är en av de bästa och mest informativa vi stött på. Stort plus för den!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se