Betsafe

8.1

100 kr som ett gratisspel

går tyvärr inte att använda på trav

18+ år | Regler & villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | Observera att gratisspelet inte får användas på trav.

Bettingsidan Betsafe startade upp redan 2006 men det blev inte svenskt förrän 2011 då Betsson köpte verksamheten. Genom åren har fokus förändrats och idag är det en av få operatörer med svensk licens som aktivt satsar på trav- och hästsport. Det har en egen flik och ett eget upplägg vilket säger en hel del om hur man angriper marknaden; inte som många andra vilka ofta klumpar in det som ett val i det ordinarie oddsutbudet, vilket sällan fungerar särskilt väl.

  • Bra översikt på hästar och odds
  • Lättförstådda spelkuponger med smarta spelbyggarfunktioner
  • Swish och Trustly för enkla insättningar och uttag
Betsafe

Den stora erfarenhet som Betsafe samlat på sig genom åren visar sig snabbt efter ett besök hos Betsafes avdelning för trav och odds. Allt är välorganiserat och logiskt, med en fingertoppskänsla för detaljer och en uppenbar kunskap om vad som är viktigt för respektive sportsegment.

18+ år | Regler & villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | Observera att gratisspelet inte får användas på trav.

Betsafe travbonus

Hos Betsafe får vi ett spel i utbyte mot att vi lägger ett första spel. Detta första spel måste vara värt åtminstone 100 kronor och innehålla åtminstone ett val med 1.80 i odds.

När detta första spel sedan rättas så kommer vi krediteras ett gratisspel. Det spelar alltså ingen roll hur det går, gratisspelet blir vårt oavsett.

Det finns dock en detalj i regelverket som explicit säger att vi inte får använda vårt gratisspel på trav. Det säger dock inget om att vårt kvalificerande spel är exkluderat travsport.

Nåväl, du kan säkert hitta en fotbollsmatch eller annat att slänga iväg gratisspelet på och få det ur vägen. Vinster därifrån kommer utan omsättningskrav och det finns heller inga andra begränsningar än att det just inte får användas på trav.

Betsafe travodds och utbud

Som snuddats vid inledningsvis så har trav och galopp fått en helt egen avdelning och även en klient som är utformad för segmentet. Det gör upplevelsen betydligt bättre än hos andra spelbolag som presenterar såväl fotbollsodds som travodds på samma sätt.

Lobbyn för hästsport är bra och överskådlig med en hel del matnyttig information och länkar till dagens lopp. Under statistik kan du söka på hästar och databasen är minst sagt enorm. Den innehåller såvitt vi kan se i princip hela världens aktiva stall, både inom trav och galopp.

Det finns möjlighet att streama lopp via videolänk, men tyvärr är det sällan svenska lopp i tablån.

Om vi tar en närmare titt på travoddsen så ligger dom på en bra nivå. Det är såklart oundvikligt att inte jämföra mot ATG och generellt så är Betsafe både sämre och bättre. Många högoddsare är högre, medan en del lågoddsare är lägre. I mellanskiktet går det däremot ofta att hitta ganska stora skillnader så att ta en titt hos Betsafe är ofta väl värt vid såväl vinnar- som platsspel.

Det bästa när det kommer till Betsafes travodds är att du alltid garanteras det odds du spelat till. Om du är ute i god tid finns går det ofta att knipa ett spel till näst intill otroliga nivåer. Det är såklart en chansning då mycket kan hända fram till start, men en sak är säker och det är att ditt spels odds är oförändrat!

Kassan – betalmetoder och uttag hos Betsafe

Vi hittar det klassiska urvalet svenska insättningsmetoder och alla sker direkt utan någon väntetid. Kort (VISA och MasterCard) kan ibland ta upp till fem dagar för transaktionen att visa sig på ditt kontoutdrag men pengarna hamnar på Betsafekontot direkt. I spelreglerna står det att en transaktionsavgift kan tillkomma på upp till 2,5% för kort, men det beror förmodligen på vem som utfärdat kortet för vi har råkade inte ut för någon sådan. Det bör framgå i kassan om du kommer åläggas en avgift.

Minsta insättning är 100 kronor, oavsett metod och dessa är för vän av ordning följande: kort, Neteller, Skrill, Paysafecard och Trustly. Swish erbjuds också och fungerar både in och ut.

Att spela hos bolag med svensk licens gör att vi som spelar alltid har gått igenom en verifieringsprocess redan vid kontoöppnande (via något slags digitalt ID, ofta från din bank), och det gör att ditt konto är redo för uttag direkt.

Uttag sker med alla ovan metoder utom MasterCard och Paysafecard. Lägsta belopp som tillåts är 200 kronor. Uttag till Visakort tar minst två (2) bankdagar, och ibland upp till fem (5). Detta beror på att det är ett slags återköp och en slags rundning av systemet för att göra ett uttag möjligt. Resterande uttagsmetoder levererar pengar inom 24h men ofta på direkten.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se