Betfair

9.0

Spela för 100 kr

Få 100 kr i bonus

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Betfair är ett välkänt namn och en ledande aktör inom spelindustrin, och är särskilt känd för sin spelbörs, där spelare kan satsa mot varandra. Detta ger en unik och dynamisk spelupplevelse som skiljer sig från traditionella spelbolag.

  • Betfair Exchange - Sätt dina egna odds!
  • Brett spelutbud
  • Välkomstbonus på spelbörsen!
Betfair

Betting Exchange är en riktigt bra anledning till att skaffa ett konto hos Betfair. Den stora fördelen med Betfair exchange är att du spelar direkt mot andra spelare.

Plattform:
  • Egenutvecklad

    Egenutvecklad

Bonus: Spela för 100 kr
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Betfair Spelbörs

Betting Exchange - en riktigt bra anledning till att skaffa ett konto hos Betfair. Den stora fördelen med Betfair exchange är att du spelar direkt mot andra spelare, vilket innebär att du i princip alltid får cirka 20% högre odds på dina spel. Spelbörsen hos Betfair sticker verkligen ut i positiv bemärkelse och ligger i absolut framkant inom spelindustrin.

Betfair travbonus

Missa inte att ta del av Betfair välkomstbonus! Betfair erbjuder ofta attraktiva bonusar och kampanjer för traventusiaster. Dessa kan inkludera insättningsbonusar, gratisspel, och cashback-erbjudanden specifikt för trav. Spelare bör hålla ett öga på kampanjsidan för att ta del av de senaste erbjudandena.

Just nu har Betfair en riktigt bra välkomstbonus - få 500 kr återbetalt på spelbörsen som ny kund. Erbjudandet gäller endast nya kunder som registrerar sig med koden kampanjkoden ZSENLR.

Men detta är inte den enda bonusen som Betfair erbjuder! Hos deras sportbook kan du få 100% upp 100 kr om du anger koden SWS100. Lite krångligt med två olika bonusar och 2024 har de flesta slutat med bonuskoder.

Odds och marknader hos Betfair

Betfair erbjuder ett enormt utbud av sporter och marknader att satsa på. Förutom de traditionella oddsen via deras sportsbook kan spelare också utnyttja Betfair Exchange, där de kan lägga och ta emot satsningar från andra spelare. Detta skapar möjligheter till bättre odds, större marginaler och unika spelalternativ. Betfair täcker allt från populära sporter som fotboll, tennis och basket till mer nischade marknader som snooker och e-sport. Livebetting är också tillgängligt, vilket ger en dynamisk spelupplevelse under pågående matcher och evenemang.

Under tidigare år har Betfair satsat rejält på travutbudet, dock har satsningen avtagit under senare år. Travutbudet hos Betfair är ingenting att hänga i granen jämfört med flertal konkurrenter, som dels erbjuder ett betydligt bredare utbud men även vassare odds.

I och med att Betfair härstammar från de brittiska öarna så erbjuder man rätt så omfattande odds på hästkapplöpning, som på hemmaplan får betraktas vara betydligt mer populärt än travet. Tävlingar från bland annat USA, Australien och Frankrike brukar ofta finns på menyn. Dessutom erbjuder Betfair odds på virtuella lopp, som finns tillgängliga dygnet runt.

Betfair uttag och insättningar

Betfair erbjuder en rad olika betalningsmetoder för insättningar och uttag, inklusive banköverföringar, kredit- och betalkort, samt populära e-plånböcker som PayPal och Skrill. Transaktionerna är snabba och säkra, och Betfair har en transparent och tydlig process för hantering av uttag. Behandlingstiden för uttag varierar beroende på metod, men generellt sett är den snabb och effektiv. Avsaknaden av Swish som betalmetod är dock påtagligt, speciellt då majoriteten av konkurrenterna erbjuder Swish.

Hur funkar Betfair i mobilen?

Betfair har en robust mobilplattform som gör det enkelt för spelare att spela när och var som helst. Mobilappen är tillgänglig för både iOS- och Android-enheter och erbjuder alla funktioner från desktop-versionen, inklusive sportsbook, Betfair Exchange, livebetting, och tillgång till kampanjer och bonusar. Appen är välutvecklad och användarvänlig, vilket ger en smidig spelupplevelse på mobilen.

Betfair support och kundtjänst

Betfair erbjuder kundtjänst via flera olika kanaler, inklusive livechatt och mail. Supportteamet är känt för att vara professionellt och hjälpsamt, med snabba svarstider och effektiv problemlösning. Det finns också en omfattande hjälpsektion på webbplatsen där spelare kan hitta svar på vanliga frågor och få hjälp med tekniska problem eller andra frågor utan att behöva kontakta kundtjänst direkt.

Betfair innehar svensk spellicens

Betfair innehar en svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen, vilket innebär att de följer strikta regler och riktlinjer för att säkerställa en rättvis och säker spelmiljö. Den svenska spellicensen garanterar att Betfair erbjuder verktyg och resurser för ansvarsfullt spelande, och att de följer alla regler för dataskydd och konsumentsäkerhet. Detta ger spelarna trygghet och förtroende när de spelar på Betfair.

Sammanfattningsvis erbjuder Betfair en unik och dynamisk spelupplevelse med sin spelbörs och ett brett utbud av sporter och marknader. Med vassa kampanjer, snabb och säker hantering av transaktioner, och en användarvänlig plattform är Betfair ett utmärkt val för både nya och erfarna spelare på den svenska marknaden.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se