Betfair

Oberoende recension och bonus

9.60

Betfair

Betfair är en av Storbritanniens mest erfarna bookmakers i online-sammanhang, och helt överlägsna inom nischen ”Spelbörs” – en marknadsplats där du kan erbjuda spelen, eller anta någon annans.
Med ett av världens största oddsutbud och flexibiliteten som kommer med Spelbörsen så kan Betfair givetvis även erbjuda spel på trav. I sedvanlig ordning är poolspel en svaghet men plats- och vinnarodds ligger nästan alltid en bra bit över konkurrerande sajter. Själva klienten kan vara lite överväldigande till en början men när du väl fått kläm på hur sporterna delas upp så är det en extremt kraftfull produkt med näst intill oändliga spelmöjligheter. Travprodukten är inte Sveriges starkaste men ända förvånansvärt bra med tanke på hur omfattande Betfairs resterande utbud är.

Betfair trav och odds

När det kommer till odds i allmänhet så är Betfair som använder sig av egna oddssättare alltid verkligt konkurrenskraftiga, och i fall när man inte är det så finns det ofta alternativ att hitta i Spelbörsen. Läs mer om hur den fungerar i travsammanhang i vår artikel om Betfairs spelbörs för trav.

Oddsutbudet domineras som hos så många andra av fotboll och det kan vara lite klurigt att hitta till travavdelningen. Klicka på ”Hästkapplöpning” och sedan fliken ”Idag” eller ”Imorgon” och sedan den svenska flaggan för att lista alla kommande lopp. Sedan klickar du på vilken bana du är intresserad av och väljer lopp genom att klicka på starttiderna som listas.

Många gånger kommer du mötas av ett framtida startfält där istället för ett odds, ”SP” står angivet. Det står för ”Start Price” och räknas ut genom information från banan (därav att det ofta publiceras ganska sent). I våra jämförelser har detta odds, för såväl vinnare och plats, trots att det kommer från banan och ligger till grund för de flesta svenska travodds legat på en behaglig nivå över ATG. 2.90 blir ofta 3.30 hos Betfair och bland högoddsarna är skillnaderna ännu större.

I Spelbörsen kan du även använda dig av något som kallas BSP ("Betfair's Starting Price", det är en slags garanti som skyddar dig mot oddssänkningar och tar utöver banans information hjälp av lagda spel hos Betfair. Kryssar du i BSP kommer du garanteras det odds som erbjuds där - detta kan såklart även slå i motsatt riktning, även om så sällan är fallet.

Betfair bonus - testa spelbörsen eller få upp till 100% extra för oddsspel (inkl. trav)

Du kan välja att antingen testa Betfairs spelbörs eller att ta del av en renodlad insättningsbonus.

För att testa Spelbörsen ”riskfritt” måste du ange koden FOE213 redan när du upprättar ett konto, och sedan måste även ditt första spel i börsen (baserat på när det rättas och inte när det läggs) ske med minst 450 kronor i insats. Om spelet avgörs som en förlust inom sju dagar från att du skapade ditt konto får du 450 kronor insatt på ditt konto. Pengarna tillbaka krediteras inom 48 timmar från spelets avgörande och kommer utan omsättningskrav.

Insättningsbonusen väljer du genom att istället ange koden ZSKAC1 när du skapar ditt konto. Sätt sedan in minst 100 kronor och bege efter det till fliken ”Kampanjer”. Där kan du sedan välja hur stor del av din insättning du vill ”köpa” in som bonus, och få matchat till 100% upp till 1000 kronor. Den bonus du mottar ska sedan omsättas 8 gånger på spel med minst 1.70 i odds. Du har 90 dagar på dig att göra detta, och pengarna är låsta fram till dess eller omsättningskravet mötts.

Exklusiva bonusar från Betfair

  • Registrering 100% upp till 1000 kr ZSKAC1
  • Registrering 450 kr "riskfritt" i Spelbörsen FEO213
Att hämta en bonus:
  1. Rensa kakor
  2. Klicka på vår "hämta bonus"-länk
  3. Skapa ett spelkonto

Missa inte veckans bästa bonusar!