Betfair

Oberoende recension och bonus

9.60

Betfair

Betfair är en av Storbritanniens mest erfarna bookmakers i online-sammanhang, och helt överlägsna inom nischen ”Spelbörs” – en marknadsplats där du kan erbjuda spelen, eller anta någon annans.
Med ett av världens största oddsutbud och flexibiliteten som kommer med Spelbörsen så kan Betfair givetvis även erbjuda spel på trav. I sedvanlig ordning är poolspel en svaghet men plats- och vinnarodds ligger nästan alltid en bra bit över konkurrerande sajter. Själva klienten kan vara lite överväldigande till en början men när du väl fått kläm på hur sporterna delas upp så är det en extremt kraftfull produkt med näst intill oändliga spelmöjligheter. Travprodukten är inte Sveriges starkaste men ända förvånansvärt bra med tanke på hur omfattande Betfairs resterande utbud är.

Betfair trav och odds

När det kommer till odds i allmänhet så är Betfair som använder sig av egna oddssättare alltid verkligt konkurrenskraftiga, och i fall när man inte är det så finns det ofta alternativ att hitta i Spelbörsen. Läs mer om hur den fungerar i travsammanhang i vår artikel om Betfairs spelbörs för trav.

Oddsutbudet domineras som hos så många andra av fotboll och det kan vara lite klurigt att hitta till travavdelningen. Klicka på ”Hästkapplöpning” och sedan fliken ”Idag” eller ”Imorgon” och sedan den svenska flaggan för att lista alla kommande lopp. Sedan klickar du på vilken bana du är intresserad av och väljer lopp genom att klicka på starttiderna som listas.

Många gånger kommer du mötas av ett framtida startfält där istället för ett odds, ”SP” står angivet. Det står för ”Start Price” och räknas ut genom information från banan (därav att det ofta publiceras ganska sent). I våra jämförelser har detta odds, för såväl vinnare och plats, trots att det kommer från banan och ligger till grund för de flesta svenska travodds legat på en behaglig nivå över ATG. 2.90 blir ofta 3.30 hos Betfair och bland högoddsarna är skillnaderna ännu större.

I Spelbörsen kan du även använda dig av något som kallas BSP ("Betfair's Starting Price", det är en slags garanti som skyddar dig mot oddssänkningar och tar utöver banans information hjälp av lagda spel hos Betfair. Kryssar du i BSP kommer du garanteras det odds som erbjuds där - detta kan såklart även slå i motsatt riktning, även om så sällan är fallet.

Få ett gratisspel värt 100 kronor

I juli 2020 infördes hårdare krav på casinobonusar och många trav- och bettingsajter valde då att även modifiera sina oddsbonusar. Betfari var ett av dessa och erbjuder framöver sina nytillkomna kunder valmöjligheten att få 100 kronor i form av ett gratisspel.

För att få dessa ska du skapa ett konto via våra länkar och ange kampanjkoden SWS100 (markera och högerklicka för att spara till urklipp för att enkelt klistra in koden). Du måste sedan göra en insättning som gör att du sedan kan lägga ditt första spel värt åtminstone 100 kronor till ett odds på minst 1.50.

Detta måste göras inom 30 dagar från att du skapade ditt konto. Så fort ditt spel rättas läggs ett gratisspel värt 100 kronor till ditt konto - oavsett om det går in eller ej!

Exklusiva bonusar från Betfair

  • Registrering Satsa 100 kr - få 100 kr gratisspel SWS100
Att hämta en bonus:
  1. Rensa kakor
  2. Klicka på vår "hämta bonus"-länk
  3. Skapa ett spelkonto

Betfair

Summerad överblick

  • Namn Betfair
  • Webbsida https://www.betfair.se/
  • Land (licens) Sverige (Spelinspektionen)
  • Bonuskod SWS100
  • Bonus Satsa 100 kr - Få 100 kr

Missa inte veckans bästa bonusar!