LeoVegas

Oberoende recension och bonus

8.00

LeoVegas

Tack vare avtalet med Kambi Group levererar rutinerade casinobolaget LeoVegas nu också en sportsbettingtjänst till sina kunder. Denna innefattar också ett fint travutbud.
Att LeoVegas får sin sportbetting- och travtjänst från Kambi som också är leverantör åt bland andra Unibet, och MrGreen borgar för att det här är en seriös satsning med attraktiva villkor och nivåer för den intresserade.

Trav bonus

Travbonusen på LeoVegas är i praktiken samma som sportbonusen, då spelen som erbjuds är plats och vinnare på mer eller mindre fasta odds som en del av sportsbettingsektionen. Erbjudandet som ges för nya kunder är 500% upp till 500 kronor, det vill säga att du kan sätta in en hundring och få 600 kronor att spela med. Detta gäller inte om du sätter in pengar via Skrill eller Neteller, men däremot via till exempel kort eller banköverföring.

För att dina bonuspengar ska bli "riktiga" kontanter måste du omsätta ditt bonusbelopp åtta (8) gånger på valfria sportspel som har odds på 1.80 eller högre. Givetvis är travspel i olika former fullt godkända här. Sedan 2019 är det i vanlig ordning den relativt väl tilltagna tidsgränsen 60 dagar som gäller.

Utbud

Som vi inledningsvis sa är det Kambi som levererar sportsbettingutbudet och oddsen till LeoVegas. Detta ger en portfölj i absolut världsklass sett till bredden, med riktigt konkurrenskraftiga odds på de flesta marknader. Travet är inget undantag. Spel på plats och vinnare på de svenska (och ibland norska) travloppen dyker upp på sajten, liksom långtidsspel på de stora loppen som till exempel Prix D'Amerique och Elitloppet. Inte sällan upp till ett år i förväg. 

Exklusiva bonusar från LeoVegas

  • Första insättningen 500% upp till 500 SEK ingen kod
Att hämta en bonus:
  1. Rensa kakor
  2. Klicka på vår "hämta bonus"-länk
  3. Skapa ett spelkonto

Support och information

LeoVegas har jobbat på ett visuellt mycket imponerande sätt med sin informationshantering. Symboler och knappar är tydligt utmärkta, och den utarbetade FAQn har en snygg integrering mellan bild och text. Allt finns skrivet på svcenska, och de flesta frågor besvaras på ett tydligt sätt utan att tappa information. Behöver du få mer hjälp än så finns både livechat och mail att tillgå, liksom en kostnadsfri telefonsupport dygnet runt alla dagar i veckan.

LeoVegas

Summerad överblick

  • Namn LeoVegas
  • Webbsida http://leovegas.com
  • Land (licens) Sverige (Spelinspektionen)
  • Bonuskod ingen kod
  • Bonus Sätt in 100 kr spela med 600 kr

Missa inte veckans bästa bonusar!