LeoVegas

Oberoende recension och bonus

8.00

LeoVegas

Tack vare avtalet med Kambi Group levererar rutinerade casinobolaget LeoVegas nu också en sportsbettingtjänst till sina kunder. Denna innefattar också ett fint travutbud.
Att LeoVegas får sin sportbetting- och travtjänst från Kambi som också är leverantör åt bland andra Unibet, och MrGreen borgar för att det här är en seriös satsning med attraktiva villkor och nivåer för den intresserade.

Utbud

Som vi inledningsvis sa är det Kambi som levererar sportsbettingutbudet och oddsen till LeoVegas. Detta ger en portfölj i absolut världsklass sett till bredden, med riktigt konkurrenskraftiga odds på de flesta marknader. Travet är inget undantag. Spel på plats och vinnare på de svenska (och ibland norska) travloppen dyker upp på sajten, liksom långtidsspel på de stora loppen som till exempel Prix D'Amerique och Elitloppet. Inte sällan upp till ett år i förväg. 

Trav bonus

Travbonusen på LeoVegas är i praktiken samma som sportbonusen, då spelen som erbjuds är plats och vinnare på mer eller mindre fasta odds som en del av sportsbettingsektionen. Erbjudandet som ges för nya kunder är ett gratisspel värt 100 kronor utan omsättningskrav, sätt in 100 kronor och gratisspelet blir tillgängligt. Detta gäller inte om du sätter in pengar via Skrill eller Neteller, men däremot via till exempel kort eller banköverföring.

Eventuell vinst från spelet kommer utan omsättningskrav. Det finns inga begränsningar för lägsta odds vilket är ovanligt bra!

Exklusiva bonusar från LeoVegas

  • Första insättningen 100 kr gratisspel ingen kod

18+ år. Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Att hämta en bonus:
  1. Rensa kakor
  2. Klicka på vår "hämta bonus"-länk
  3. Skapa ett spelkonto

Support och information

LeoVegas har jobbat på ett visuellt mycket imponerande sätt med sin informationshantering. Symboler och knappar är tydligt utmärkta, och den utarbetade FAQn har en snygg integrering mellan bild och text. Allt finns skrivet på svcenska, och de flesta frågor besvaras på ett tydligt sätt utan att tappa information. Behöver du få mer hjälp än så finns både livechat och mail att tillgå, liksom en kostnadsfri telefonsupport dygnet runt alla dagar i veckan.

18+ år. Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

LeoVegas

Summerad överblick

  • Namn LeoVegas
  • Webbsida http://leovegas.com
  • Land (licens) Sverige (Spelinspektionen)
  • Bonuskod ingen kod
  • Bonus 100 kr gratisspel utan omsättningskrav

Topp 5

De bästa oddssidorna