Legolas.bet

Oberoende recension och bonus

9.50

Legolas.bet

Legolas.Bet är en svensk idé från grunden, och har i mångt och mycket blivit kända som sajten som på allvar skulle ta upp kampen med ATG. Man har en bit kvar dit, men det råder ändå ingen tvekan om att det här är något eget i spelvärlden.
Med ett gäng tunga namn i bakgrunden, en rätt sparsmakad men snygg design och uteslutande trav som marknad går Legolas.bet ut hårt för att ta andelar från AB Trav & Galopp. Svenskheten i produkten är påtaglig, och avsteget från det som är brukligt i spelvärlden adderar trygghet för en kundgrupp som kanske inte är jättehemma på den här planhalvan.

Travbonus och erbjudanden

Legolas.bet erbjuder en klassisk matchningsbonus som välkomsterbjudande för nyregistrerade spelare. Sajten matchar den första insättningen fullt ut upp till 500 kronor. Förutsättningarna är att man måste spela för hela sitt insatta belopp innan man får utnyttja bonuspengarna. Det vill säga om du sätter in 500 kronor börjar ditt spel på bonusbeloppet räknas när du spelat för minst 500 kronor, och dessa spel dessutom är avgjorda. Du har därefter femton dagar på dig att utnyttja bonuspengarna. Vinst på bonuspengarna ska omsättas minst en gång innan uttag får göras.

Legolas.bet saltar också sina potter rejält med inskjutna pengar. I P76 har man vissa veckor lastat in hundratusentals kronor extra till vinnaren, och en onsdag är det inte ovanligt att hitta 50 000 kronor i adderat värde i P54. 

Utbud

En av Legolas.bets verkligt unika fördelar är att de är det enda bolaget vid sidan av ATG som fullt ut erbjuder så kallade pick-spel. Om man har koll på hur ATGs spel fungerar är det inte svårt att översätta detta hit. Legolas motsvarighet till V-spelen är deras P-spel som toppas av P76, där du alltså ska hitta minst 6 vinnare på 7 lopp. Man erbjuder även P54, P3, P2 och P1.

Gränssnittet för att spela är väldigt enkelt och lättöverskådligt, och lär kunna användas av alla med åtminstone en basal datorvana. Det gäller även för själva registreringsproceduren.

Exklusiva bonusar från Legolas.bet

  • Första insättningen 100% upp till 500 SEK ingen kod
Att hämta en bonus:
  1. Rensa kakor
  2. Klicka på vår "hämta bonus"-länk
  3. Skapa ett spelkonto

Cashier

Sajten insättningsspann från €10 upp till €150 000 (via banköverföring) lär göra detta till ett rum som passer precis alla på denna punkt. Man tar inga avgifter för detta, och har funkionalitet för Visa, MasterCard, Trustly och bank. Bortsett från eventuella avgifter som banken tar kostar det inte heller något att ta ut pengar. 

Support

Live chat är en kontaktyta som alltid ger en guldstjärna från oss på Trav.se. Det är en naturlig kanal då man ändå i regel sitter vid datorn när problemen uppstår. Legolas.bet kompletterar dessutom detta med mailkontakt om man inte har lika bråttom. Detta ger med beröm godkänt på denna punkt.

Legolas.bet i mobilen

Om du vill köra ditt spel på hästsport på plattan eller hitta travspel i mobilen har Legolas.Bet en riktigt bra responsiv sida som funkar mer än väl i handhållna enheter. Den information som är viktigast lyfts fram, och det är tydligt att man lagt lite tankemöda på att få bra användarvänlighet.

Legolas.bet

Summerad överblick

  • Namn Legolas.bet
  • Webbsida https://www.legolas.bet/
  • Land (licens) EU (Malta)
  • Bonuskod ingen kod
  • Bonus 100% upp till 500 SEK