Betsson

Oberoende recension och bonus

8.20

Betsson

Även om Betsson kanske inte i första hand förknippas med trav känns det vid en närmare eftertanke inte jätteförvånande att de ändå erbjuder spel på den marknaden.
 • Besök webbsida
 • Hämta bonus

  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Företagets svenska ursprung har väl aldrig känts så tydligt som när de med stövlarna nerkörda på stallbacken levererar odds på trav, bland de svenskare av sporter? Menymässigt behandlar Betsson sin travmarknad som en sport i mängden. Det förtar inte på något sätt att det är ett bra och spelvänligt utbud som presenteras. Loppen sorteras under land och bana. Det är lätt att manövrera sig fram, och allt är inramat av en sajt som inte lämnar något åt slumpen. Mer än oförutsägbarheten hos sporten i sig.

Travbonus hos Betsson?

Först och främst ska det sägas att omsättningskravet på 1x inom 60 dagar inte kan betas av genom att spela på hästar. Det betyder att du som vill ha en bonus behöver ha ett spelintresse som sträcker sig bortom travets värld, annars kommer den här bonusen på 100% upp till 100 kronor på din första insättning inte vara till någon större nytta. Om du däremot brukar spela på annan sport så är det bara att köra!

Skapa ett konto via våra länkar och välj om du vill ha bonusen (eller inte) när du gör din första insättning. För att sedan omsätta din bonus (konvertera den till uttagbara kontanter) behöver du hitta spel till åtminstone 1.50 i odds, och som sagt totalt omsätta 1 gånger din mottagna bonus inom 60 dagar.

Odds

Betsson har valt att gå vägen med helt fasta odds på trav, och inga poolspel över huvud taget. Precis som för lejonparten av andra sajter tillämpar man dock "regel 4", det vill säga att man har full rätt att ändra odds om alla ekipage inte kommer till start. I de allra flesta fall erbjuds spel på vinnare och på placering. Spelen läggs precis som för övrig sportsbetting; leta upp det ekipage du vill lägga dina slantar på, klicka för att placera dem på din kupong, och välj summa som det ska spelas för. Du ser tydligt vilket odds som i skrivande stund erbjuds, givet att nämnda regel 4 inte inträder.

Exklusiva bonusar från Betsson

 • Första insättningen 100 kronor extra ingen kod

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Att hämta en bonus:
 1. Rensa kakor
 2. Klicka på vår "hämta bonus"-länk
 3. Skapa ett spelkonto

Cashier

Betsson har valt att gå en enkel men tydlig väg när det kommer till transaktionsmetoder. Man erbjuder Visa, MasterCard, EntroPay, PaySafeCard, Skrill, NETeller, banköverföring och Trustly. Egentligen allt som behövs. Man tar inte ut några avgifter, men flaggar för att de aktörer som hanterar betalningen kan göra det. FAQ-delen för cashieren är en av de bästa och mest informativa vi stött på. Stort plus för den. 

Support

Via kontaktvägarna livechat, email och telefon erbjuder Betsson en bred kontaktyta,och är dessutom väldigt transparenta i responstider på respektive kanal. Och varför skulle de inte? Trettio sekunder på chat och en ambition att svara på mail inom en timme imponerar, och tar dem till den absoluta framkanten av branschen i denna fråga. I anslutning till supportsidorna på sajten finns dessutom en finfin FAQ-sektion där du får svar på mycket av det du kan tänkas behöva veta.

Betsson i mobilen

Betsson bjuder både på en responsiv hemsida som fungerar för mindre skärmar, då framför allt tänkt till handhållna enheter. Det finns dessutom en dedikerad app för både iOS och iPhone. Det här är egentligen föga förvånande då Betsson var något av en pionjär när det gällde spel på mobil, då framför allt inom nätpoker. Problemet då var att sajten de facto låg före hårdvarutekniken. Mobilerna för 10-12 år sedan lämpade sig inte optimalt för den typen av spel. Nu är det andra tider, och du kan spela både på trav och på andra produkter i sajtens utbud på ett ypperligt sätt.

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Betsson

Summerad överblick

 • Namn Betsson
 • Webbsida https://betsson.se
 • Land (licens) Sverige (Spelinspektionen)
 • Bonuskod ingen kod
 • Bonus 100 kr extra

Topp 5

De bästa oddssidorna