Bet365

Oberoende recension och bonus

8.60

Bet365

Bet365 är ett av världens i särklass största spelbolag, och har en heltäckande portfölj. Utöver att man levererar casino, poker och sportsbetting till spelare över hela världen innebär detta också trav på menyn.
Precis som för många andra bettingbolag som erbjuder trav har Bet365 valt att lägga in sin marknad för detta som en av många sporter man kan dela på. Det behöver som bekant inte på något sätt betyda något negativt; tvärtom kan man argumentera för att sporten har samma status som de stora bettingidrotterna.

Cashier

Bet365 har en av marknadens mest fullödiga cashiersystem, och radar upp alternativ för sina kunder. Ett stort plus för att man kan sätta in så lite som €5 med vissa metoder (däribland kort och Skrill), utan att tumma på rejält höga tak för storspelare. Med banköveföring får du in upp till €150 000 om su är beredd att vänta några dagar. Direktinsättning med kort medges ända upp till €40 000. Dessutom en guldstjärna för att alla metoder dessutom är avgiftsfria. Uttagen är också många med fina nivåer. Skrill medger uttag ner till €5, och går inom 24 timmar. Snabbast går det med NETeller som lovar pengar på kontot på 1-4 timmar, utan någon kostnad. Högsta uttag görs med Bank Wire, där du får ut €50 000. På kort kan du ta ut upp till €30 000 på ett bräde, även här kostnadsfritt. Pengarna finns hos dig inom tre dygn.

Support

Även när det kommer till support går det inte att göra annat än att ge Bet365 full pott. Svar 24/7 via både chat och email, samt tillgång till både telefon- och konventionell postgång. Världsklass. Det finns en mycket diger FAQ för dig som gärna börjar med att gräva fram svaren själv. Hela kundbemötandet andas seriositet och rutin.

Exklusiva bonusar från Bet365

  • Första insättningen 100% upp till 1250 SEK INGEN KOD
Att hämta en bonus:
  1. Rensa kakor
  2. Klicka på vår "hämta bonus"-länk
  3. Skapa ett spelkonto

Bet365

Summerad överblick

  • Namn Bet365
  • Webbsida http://www.bet365.com
  • Land (licens) Sverige (Spelinspektionen)
  • Bonuskod INGEN KOD
  • Bonus 100% upp till 1250 kr

Topp 5

De bästa oddssidorna