Unibet

Oberoende recension och bonus

9.00

Unibet

Namnet Unibet känner nästan alla igen. De är något av en institution i spelvärlden, och varit en ledande aktör länge. Vad kanske inte lika många känner till är emellertid att de också har ett riktigt skapligt travutbud.
På Unibets hemsida är travet inte en egen spelkategori utan en av många sporter man kan satsa på. Det utesluter så klart inte att man har en bra marknad för den kund som vill dedikera sitt spelande främst till trav. Ett starkt varumärke och mångårig rutin borgar för både en bra spelupplevelse, trygghet och seriositet i alla aspekter av den tjänst man erbjuder.

Travbonus

Unibet erbjuder sedan årsskiftet 2019 riktigt matiga bonusar för dig som vill spela på trav på deras sida. Om du signar upp via våra länkar här på Trav.se har du två olika alternativ att välja på. I det ena får du 100% upp till 2000 SEK och det andra alternativet ger 500% upp till 500 SEK.

Du kan alltså få upp till 600 kronor att spela för på en insatt hundralapp med det sista alternativet, men den bonusen måste omsättas 6 gånger vilket är klart godkänt i sammanhanget. För 100%-bonusen gäller samma 6x-omsättningskrav. Detta givet att du gör detta via trav eller annan sportsbetting - det är odds på 1.40 eller högre som räknas mot omsättningen och du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen.

Odds

Unibets traverbjudande är enkelt och bjuder inte på några överraskningar mer än just en stilsäker och övertygande produkt. De vanligaste korttidsspel som erbjuds är föga förvånande vinnare, placering och tämligen ofta några H2H-spel. Det burkar även finnas en del långtidsspel upplagt, som till exempel vinnare på kommande Elitlopp eller Svenskt Travderby. 

Exklusiva bonusar från Unibet

  • Första insättningen 100% upp till 2000 SEK INGEN KOD
  • Första insättningen 500% upp till 500 SEK INGEN KOD
Att hämta en bonus:
  1. Rensa kakor
  2. Klicka på vår "hämta bonus"-länk
  3. Skapa ett spelkonto

Cashier

Ett så renommerat företag som Unibet skapar så klart stora förväntningar på tjänster och leverans, och vad gäller cashieren för de ingen besviken. Unibet erbjuder en mängd olika insättnings- och uttagsmetoder. När det gäller depositioner rekommenderar vi dock att du gör det via NETeller eller Skrill, så slipper du alla former av avgifter. De flesta övriga metoder är avgiftsbelagda i någon form. Tiden är inget större problem såvida du inte är ute i absolut sista stund; pengarna ska finnas på ditt spelkonto mer eller mindre direkt efter din överföring. När det kommer till uttag är det helt kostnadsfritt, och även storspelare kan nyttja Unibets tjänster utan att slå i taket. Detta om du sätter in pengar till ditt VISA-kort där övre gränsen ligger på hela 900 000 kronor. Även via banköverföring kan du göra stora uttag, men då tar det upp till någon vecka. Skrill och NETeller går fortare (inom 48 timmar) men har en övre gräns på 15 000 SEK per uttag.

Support

Även när det kommer till kundtjänst överlevererar Unibet på ett högst sympatiskt sätt. En väldigt utvecklad och väl strukterad FAQ med pedagogisk touch finns tillgänglig, och på detta toppas med en support tillgänglig via mail, telefon och livechat. En stor del av dygnet bemannat av svenska operatörer, men pratar du engelska når du någon att tala med dygnet runt.

I mobilen

Känner du för att för att lägga dina spel från travbanan, husvagnen, på bussen eller någon annanstans bortom datorns närhet går det utmärkt om du sitter på någon form av handhållen enhet. Unibet har nedladdningsbara appar för såväl iOS och Android, så det är egentligen bara att tuta och köra. notispushar och streamade event är bara några av funktionerna man lockar med i appen. 

Unibet

Summerad överblick

  • Namn Unibet
  • Webbsida http://unibet.com
  • Land (licens) Sverige (Spelinspektionen)
  • Bonuskod INGEN KOD
  • Bonus 100% upp till 2000 kr