Betsafe

Oberoende recension och bonus

9.20

Betsafe

Den stora erfarenhet som Betsafe samlat på sig genom åren visar sig snabbt efter ett besök hos Betsafes avdelning för odds och trav. Allt är välorganiserat och logiskt, med en fingertoppskänsla för detaljer och en uppenbar kunskap om vad som är viktigt för respektive sportsegment.
 • Besök webbsida
 • Hämta bonus

  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar

Bettingsidan Betsafe startade upp redan 2006 men det blev inte svenskt förrän 2011 då Betsson köpte verksamheten. Genom åren har fokus förändrats och idag är det en av få operatörer med svensk licens som satsar på trav- och hästsports. Vad häller trav och galopp så har det en egen flik och ett eget upplägg vilket säger en hel del om hur man angriper marknaden; inte som många andra vilka ofta klumpar in det som ett val i det ordinarie oddsutbudet, vilket sällan fungerar särskilt väl. Betsafe är inte bara en grym travsajt det finns såklart även möjlighet att spela på annat, sport i alla dess former till bra odds, nätcasino och även poker mot andra spelare.

Klient och upplevelse

Som snuddats vid inledningsvis så har trav och galopp fått en helt egen avdelning och även en klient som är utformad för segmentet. Det gör upplevelsen betydligt bättre än hos andra spelbolag som presenterar såväl fotbollsodds som travodds på samma sätt.

Lobbyn för hästsport är bra och överskådlig med en hel del matnyttig information och länkar till dagens lopp. En trevlig liten ruta med ”Dagens tips” levererar dagligen tre intressanta spel som kan vara värda att utforska; ett lågriskspel (”Säkert”) ett mellanriskspel (”Bra) och en högoddsare (”Chansspel”).

Betsafe travbonus

Efter att de tillfälliga bonusbegränsningarna lyftes i Sverige den 14 november 2021 dröjde Betsafe någon vecka innan de lanserade ett nytt välkomsterbjudande. Men när det väl introducerades så var det kraftigt förbättrat, särskilt sett ur travperspektiv.

Från att, till vår kännedom, aldrig tidigare ha tillåtit omsättning på spel under fliken trav är det numer tillåtet. Man skriver det till och med rakt ut i regelverket där man även kan läsa att omsättningskravet ligger på 6x mottaget bonusbelopp. Oddset för att räknas mot omsättning är satt till minst 1,80 men det är givetvis inga svårigheter att hitta när det kommer till spel på trav. Att det endast är mottaget bonusbelopp som innefattas i omsättningskravet öppnar även upp för lite större insättningar.

Exklusiva bonusar från Betsafe

 • Första insättningen 100% upp till 1500 kr Krävs ej

18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar

Att hämta en bonus:
 1. Rensa kakor
 2. Klicka på vår "hämta bonus"-länk
 3. Skapa ett spelkonto

Betsafe travodds och utbud

Om vi tar en närmare titt på travoddsen så ligger dom på en bra nivå. Det är såklart oundvikligt att inte jämföra mot ATG och generellt så är Betsafe både sämre och bättre. Många högoddsare är högre, medan en del lågoddsare är lägre. I mellanskiktet går det däremot ofta att hitta ganska stora skillnader så att ta en titt hos Betsafe är ofta väl värt vid såväl vinnar- som platsspel.

Det bästa när det kommer till Betsafes travodds är att du alltid garanteras det odds du spelat till. Om du är ute i god tid finns går det ofta att knipa ett spel till näst intill otroliga nivåer. Det är såklart en chansning då mycket kan hända fram till start, men en sak är säker och det är att ditt spels odds är oförändrat!

Under statistik kan du söka på hästar och databasen är minst sagt enorm. Den innehåller såvitt vi kan se i princip hela världens aktiva stall, både inom trav och galopp. Det finns även möjlighet att streama lopp via videolänk, men tyvärr är det sällan svenska lopp i tablån.

Kassan – betalmetoder och uttag

Vi hittar det klassiska urvalet svenska insättningsmetoder och alla sker direkt utan någon väntetid. Kort (VISA och MasterCard) kan ibland ta upp till fem dagar för transaktionen att visa sig på ditt kontoutdrag men pengarna hamnar på Betsafekontot direkt. I spelreglerna står det att en transaktionsavgift kan tillkomma på upp till 2,5% för kort, men det beror förmodligen på vem som utfärdat kortet för vi har råkade inte ut för någon sådan. Det bör framgå i kassan om du kommer åläggas en avgift.

Minsta insättning är 100 kronor, oavsett metod och dessa är för vän av ordning följande: kort, Neteller, Skrill, Paysafecard och Trustly.

Att spela hos bolag med svensk licens gör att vi som spelar alltid har gått igenom en verifieringsprocess redan vid kontoöppnande (via något slags digitalt ID, ofta från din bank), och det gör att ditt konto är redo för uttag direkt.

Uttag sker med alla ovan metoder utom MasterCard och Paysafecard. Lägsta belopp som tillåts är 200 kronor. Uttag till Visakort tar minst två (2) bankdagar, och ibland upp till fem (5). Detta beror på att det är ett slags återköp och en slags rundning av systemet för att göra ett uttag möjligt. Resterande uttagsmetoder levererar pengar inom 24h men ofta på direkten.

Betsafe kundtjänst och kontaktuppgifter

Det finns en enorm kunskapsbas att tillgå hos Betsafe. Allt från pokerregler till felsökning och kontoinställningar finns väl dokumenterat och sökbart. Kontaktpunkterna är också imponerande med exempelvis ett uppringningsalternativ.

Livechat är i vanlig ordning det kanske allra lättaste sättet att komma i kontakt men det som inte är lika brådis kan du lösa vi epost, på adressen: support-se@betsafe.com

Telefon: 0200120975 (men enklare att klicka på ”Ring mig” och invänta samtal).

18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar

Betsafe

Summerad överblick

 • Namn Betsafe
 • Webbsida https://www.betsafe.com/sv/
 • Land (licens) Sverige (Spelinspektionen)
 • Bonuskod Krävs ej
 • Bonus 100% upp till 1500 kr

Topp 5

De bästa oddssidorna